JJK järjestää huippujalkapallon sunnuntaibrunssin Haka-ottelun yhteydessä, tule lounastamaan Mixu Paatelaisen kanssa!

13.09.2011

jjk-huippujalkapallon-sunnuntaibrunssi-25092011-mixuJJK:n hopeataiston kiihtyessä seura saa seuraavaan kotiotteluunsa sunnuntaina 25.9. arvovaltaisen vieraan kun itse Suomen maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen saapuu seuraamaan Kettupaitojen otteita.

Huuhkajia upeasti eteenpäin luotsaava Mixu on myös ennen ottelua järjestettävän JJK:n sunnuntaibrunssin tähtiesiintyjänä kertomassa näkemyksiään siitä missä maajoukkue ja koko Suomen jalkapallo menevät tällä hetkellä. Harjun stadionin vieressä sijaitsevassa ravintola Vesilinnassa järjestettävä lounastilaisuus alkaa klo 13 ja tarjoaa painavan jalkapalloasian lisäksi maittavan lounastarjoilun ennen varsinaista jälkiruokaa eli klo 15:00 käynnistyvää Veikkausliigakamppailua JJK vs. FC Haka.

Brunssiliput maksavat 65€ sisältäen lounastarjoilun ja numeroidun istumapaikan Harjun katetusta pääkatsomosta. Jos sinulla on jo kausikortti tai erillinen pääsylippu, voit lunastaa myös pelkän brunssisisäänpääsyn ruokailun kera hintaan 50€. Varaukset suoraan sähköpostilla panu@jjk.fi tai puhelimitse 040 411 0033.

Tervetuloa nauttimaan huippujalkapallosta niin lounaspöydässä kuin pelikentän äärelläkin!