JJK ja Terveystalo jatkavat yhteistyötään

06.02.2013

JJK Innanen taistelee

Entistä ehjempinä taistelemaan takaisin eurokentille!

 

JJK ja Terveystalo ovat solmineet sopimuksen urheilutapaturmien ja terveyden hoitamisesta sekä markkinointiyhteistyöstä. Sopimus on jatkoa vuonna 2010 alkaneelle yhteistyölle ja sen myötä Terveystalo nousee yhdeksi seuran pääyhteistyökumppaneista.

 

– Pelaajien terveys on meille tärkeä asia, ja pyrimme panostamaan siihen päivittäisessä toiminnassamme. Tulevana sopimuskautena keskitymme entistä enemmän vammojen ennaltaehkäisyyn, sillä ne joukkueet pärjäävät, joilla on terveimmät pelaajat, kertoo JJK Keski-Suomen toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

 

Terveystalo ja JJK ovat tehneet tiiviisti ja pitkäjänteisesti yhteistyötä jo useamman vuoden.

 

– Sopimus Terveystalon kanssa takaa sekä pelaajillemme että joukkueen henkilökunnalle hyvän ja nopean hoidon. Vuodet ovat osoittaneet, että yhteistyö Terveystalon kanssa toimii hyvin, Vesalainen toteaa.

 

 

Ennaltaehkäisyllä parhaat tulokset

 

Tärkeä osa sopimusta ovat ennaltaehkäisevät urheilijan terveystarkastukset, joita Terveystalon lääkärit tekevät niin edustusjoukkueen ja akatemian pelaajille kuin junioreillekin.

 

– Vuosittaisilla terveystarkastuksilla varmistamme, että pelaajat ovat kunnossa ja voivat turvallisin mielin keskittyä ammattinsa harjoittamiseen. Lisäksi nuorempien pelaajien terveystarkastuksia tehdään yhä enenevässä määrin. Siinä vaiheessa, kun pelaaja alkaa noin 16 ikävuoden kieppeillä harjoitella tosissaan, on hyvä katsoa, että hän on perusterve, Terveystalo Jyväskylä ortopedi Oskari Ervasti sanoo.

 

Ervasti on toiminut seuran edustusjoukkueen lääkärinä neljä vuotta. Jyväskylässä toiminnasta vastaa kokonaisuudessaan Terveystalon yksikkö, jossa on mahdollisuus erikoislääkäripalveluihin, kuvantamiseen sekä laboratoriopalveluihin ja leikkauksiin. Pelaajat voivat tarvittaessa esimerkiksi pelimatkoilla hyödyntää myös muiden Terveystalon toimipisteiden palveluita sovitun hoitoketjuohjeistuksen mukaisesti.

 

 

Terveystalo