JJK ja Kuljetusapu Kimmo Taipale työllistävät Ruokaboksin jakelulla

16.02.2021

Kotimainen ateriaboksipalvelu Ruokaboksi on rantautunut vihdoin Jyväskylään. JJK on mukana rekrytoimassa jakelijoita Kuljetusapu Kimmo Taipaleen toimittamille bokseille.

JJK:n ja Kuljetusapu Kimmo Taipaleen välinen yhteistyö on saanut uuden muodon tänä talvena, sillä jatkossa kettuseura on mukana toimittamassa Jyväskylään juuri rantautuneen ja muissa kaupungeissa koko ajan suosiotaan kasvattavan Ruokaboksin toimituksia. Tässä yhtälössä Kuljetusapu Kimmo Taipale on jakeluyritys ja JJK toimii puolestaan alihankkijana rekrytoimalla tilauksille tarvittavia jakelijoita.

Ruokaboksin oli tarkoitus aloittaa vasta maaliskuussa jakelu Jyväskylässä, mutta suuren kysynnän vuoksi se päätettiin aloittaa jo helmikuussa. Ilta-aikaisin tapahtuvaan jakeluun kaivattiin kipeästi jakelijoita ja Kuljetusapu Kimmo Taipaleen toimitusjohtaja Kimmo Taipale otti yhteyden JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalaiseen ja sitä kautta syntyi uusi yhteistyökuvio, josta hyötyvät niin seura, sen kautta työllistyvät jakelijat kuin yritys itsekin.

– Olemme olleet aiemminkin tukemassa niin JJK:ta kuin muitakin paikallisia seuroja ja tämä on hieno tilaisuus lisäansaintaan esimerkiksi nuorille urheilijoille, opiskelijoille ja miksei vanhemmillekin, Taipale kertoo.

JJK:n rekrytoimina jakelijoina toimii tällä hetkellä pelaajien ja muiden toimijoiden lisäksi paikallisten seurojen väkeä pelaajista muihin seura-aktiiveihin. Vesalainen on tyytyväinen seuralle tarjottuun mahdollisuuteen työllistää.

– Kakkosessa pelaava JJK, kuten moni muukaan jyväskyläläisseura ei tällä hetkellä maksa pelaamisesta palkkaa, joten olemme miettineet erilaisia tapoja työllistää pelaajia muulla tavalla. Tämä on oikein mainio keino esimerkiksi opiskelijan tai muun osa-aikaista työtä kaipaavan henkilön työllistämiseen. Kiitos Kimmolle tästä mahdollisuudesta! Vesalainen kiittelee.

Ruokaboksi on valmiiksi rakennettu ateriaboksi, joka suunnittelee ruuat ja reseptit
arkiviikon iltoja varten. Lisäksi palvelu valikoi, kerää ja mitoittaa kaikki ruuissa tarvittavat pääraaka-aineet valmiiksi sekä toimittaa ne kylmäkuljetuksena kotiovelle asti, asiakkaan valikoimina viikkoina. Raaka-aineita toimitetaan siis vain reseptillisen verran, jolloin myös ruokahävikin määrä pienenee.

Maailmalla Ruokaboksin tyylinen konsepti on ollut käytössä jo jonkin aikaa, mutta viimeisen vuoden aikana kysyntä kotiin toimitettaville valmiille ruokabokseille on koronatilanteen vuoksi kasvanut räjähdysmäisesti. Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva alan markkinajohtaja Ruokaboksi on laajentanut aiemmin jo Vaasaan, Lahteen, Kouvolaan ja Hämeenlinnaan.  Vuonna 2017 perustetun yrityksen perustajiin kuuluvat muun muassa toimitusjohtaja Juhana Rintala ja ruokavaikuttaja Vappu Pimiä.

JJK:lle töihin? Jakelijoita tarvitaan lisää Ruokaboksin suosion kasvaessa. Mikäli sinulta löytyy ajokortti ja haluat lähteä jakelijaksi, otathan yhteyttä joni.vesalainen(at)jjk.fi

Tutustu Ruokaboksiin osoitteessa ruokaboksi.fi