JJK ja Haka tasasivat toistamiseen pisteet

25.06.2015

2015-06-25_jjk-haka_0009

JJK ja Haka pelasivat Harjulla vastakkain toista kertaa kuluvan kauden aikana – ja ottelun käsikirjoitus oli lähes identtinen aiemman kohtaamisen kanssa.

Jälleen JJK meni kahteen kertaan johtoon ja jälleen Haka kiri kahteen kertaan tasoihin. Maalintekijöinä tällä kertaa Robert Taylor ja Aleksis Lehtonen kotijoukkueelta, Kalle Multanen ja Eetu Kaipio puolestaan vierailta.

JJK sai otteluun unelma-alun, sillä Taylor iski pallon Hakan maaliin komeasti ilmasta jo puolen minuutin pelin jälkeen Mikko Mannisen loistavasta esityöstä. Kotijoukkue jatkoi painostustaan myös maalin jälkeen ja sai luotua useampiakin paikkoja lisämaaleihin.

Erityisesti Manninen kunnostautui luoden paikkoja, joista Aleksis Lehtonen pääsi kokeilemaan niin jalalla kuin päälläkin, mutta Saku Pesonen Hakan maalilla veti pidemmän korren. Benno Hanslianin yritys taas painui hieman yli maalin.

JJK sai vajaan puolen tunnin kohdalla luotua vieraidensa päätyyn vahvasti painetta ja 2-0-maali tuntui olevan vain ajan kysymys. Painostus sai kuitenkin tylyn päätöksen, kun Kalle Multanen niittasi hyvin pelatun hyökkäyksen päätteeksi Hakalle 1-1-tasoituksen 29. minuutilla.

Maalin jälkeen peli tasoittui ja myös Haka oli aiempaa paremmin pelissä mukana. Viimeinen vartti ennen taukoa olikin tasaista, eikä paikoilla enää juhlittu, joten tauolle mentiin 1-1-tasalukemissa.

2015-06-25_jjk-haka_0017

Toinen jakso alkoi Hakan pallonhallinnalla – JJK kuitenkin piti pakan tiiviisti kasassa, eikä kotijoukkueella ollutkana hätää vieraidensa kanssa. Hakan hallinnan keskelle Kettupaidat iskivätkin toistamiseen: Hanslian alusti komeasti paikan Lehtoselle, joka ei erehtynyt vaan laittoi pallon varmasti maaliin!

Toinen jakso toistikin lopulta ensimmäisen kaavaa: JJK karkasi alussa johtoon, sai sen jälkeen luotua enemmän kuin riittävästi paikkoja lisämaaleihin, mutta yritys toisensa jälkeen epäonnistui, blokattiin tai torjuttiin. Ja kuten niin usein käy: jos ei omia paikkojaan saa hyödynnettyä,

Ottelun ratkaisuhetket nähtiin viimeisen kymmenminuuttisen aikana. Kettupaidoilla oli Hakan maalilla jälleen Mannisen rakentelemana huikea paikka, josta 3-1-maali näytti jo varmalta. Palloa ei kuitenkaan maaliin saatu ja parin minuutin päästä vaihtomies Eetu Kaipio hiljensi kotiyöleisön upottamalla tyylikkäällä vapaapotkulla illan toisen tasoituksen.

Kaipion maali jäi ottelun viimeiseksi ja näin joukkueet päätyivät 2-2-tulokseen jo toistamiseen kuluvalla kaudella. Etenkin kotijoukkueen leirissä oltiin ottelun jälkeen pettyneitä johtoaseman menetykseen, mutta JJK on kuitenkin edelleen kotikentällään voittamaton ja tappiottomien otteluiden putki on venynyt jo seitsemään!

Putkelle lähdetään hakemaan jatkoa Harjulla jo sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu MP!

JJK - Haka 2-2 (1-1)

Maalit:

1-0 1' Robert Taylor

1-1 29' Kalle Multanen

2-1 51' Aleksis Lehtonen

2-2 86' Eetu Kaipio

JJK:n kokoonpano: Janne Korhonen; Joona Itkonen, Antto Tapaninen, Matti Lähitie, Niko Markkula; Iiro Järvinen; Benno Hanslian (v), Jasin Abahassine (72' Hilska), Robert Taylor, Mikko Manninen (c); Aleksis Lehtonen (80' Janne Kuhmonen).

 

Vaihdossa: Teppo Marttinen (mv), Jarkko Kosunen, Janne Kuhmonen (80'), Antto Hilska (72'), Honar Abdi, Teemu Vaarakallio, Arjan Goljahanpoor.

 

Tähtipelaajat:

*** Mikko Manninen

** Robert Taylor

* Eetu Kaipio

 

Yleisöä: 1238

28062015-jjk-mp-ottelumainos-www