JJK – IFK Mariehamn: Näin lunastat voittotakuun takaaman lippusi – pelipuoluevuorosssa Kristillisdemokraatit

30.09.2012

JJK lupasi viime viikon Inter-ottelussa voittotakuun ja kun Kettupaitojen kova taistelu toi tasapelipisteen, eikä aivan voittoa, pääsee Inter-pelin lipulla myös maanantain JJK-IFK Mariehamn-otteluun. Voit vaihtaa Inter-ottelun lippusi Harjun ELY-stadionin lipunmyyntipisteissä IFK-ottelun lippuun! Kausikorttilaiset puolestaan saavat kausaria vilauttamalla pääkatsomolipun – kaverit mukaan siis!

 

Ottelun ennakkolipunmyyntipiste on siirtynyt Kävelykadulta sisätiloihin kauppakeskus Forumiin. Otteluun voi tietenkin jälleen ostaa lippuja myös normaaleista ennakkomyyntipisteistä (Intersport Tourula, Sepänaukion Kotipizza, O’Malleys ja Memphis) ja Lippupalvelusta.

 

Forumin ennakkolipunmyyntipiste on avoinna ottelupäivänä maanantaina kello 14-16. Paikalla on jälleen tuttuun tapaan myös pelaajia – lisäksi pientä kisailua, jossa voit voittaa ottelulipun ja kausikirjan!

 

Punainen kortti rasismille

 

Ottelussa on mukana myös Suomen monikulttuurinen liikuntaliitto eli Fimu ry, joka edistää maahanmuuttajien ja maahanmuuttajataustaisten liikuntamahdollisuuksia. Jälleen siis näytetään myös punaista korttia rasismille!

 

Ottelupuolueena Kristillisdemokraatit

 

JJK ja Pelastusarmeija järjestävät kuntavaalien lähestyessä kampanjan, joka tarjoaa puolueille mahdollisuuden esittäytyä JJK:n kotiotteluissa. Kampanjan tarkoituksena on aktivoida etenkin nuorien äänestysintoa ja kannustaa yleisöä vaikuttamaan kotikuntansa tärkeisiin asioihin äänestämällä kuntavaaleissa.

 

Tällä kertaa kuntavaaliteemoineen esillä ottelussa ovat Kristillisdemokraatit. Ottelun tauolla puolueen edustaja on pääkatsomon edessä haastattelussa vastaamassa tiukkoihin kysymyksiin tulevista vaaleista!

 

kd_ilmoitus

 

 

Kortteliliigan päättäjäiset

 

Luvassa on myös vilinää ja vilskettä, kun kaikkein nuorimmat Kettupaidat eli OP Kortteliliigalaiset viettävät päättäjäisiään. Pienet JJK-tähdet palkitaan kaudestaan ottelun tauolla!

 

Ottelupäivän aikataulu

14 – 16 Ennakkolipunmyyntipiste kauppakeskus Forumissa avoinna
17:30 Harjun ELY-stadionin portit avataan
17:30 Kentän valot syttyvät
17:30 Kettutasanne ja Klubiteltta avaavat ovensa
18:30 Veikkausliigan ottelu JJK – IFK Mariehamn alkaa!
n. 19:17 Ottelun puoliaika alkaa
n. 19:18 Pelipuolue esittäytyy: Haastattelussa Kristillisdemokraatit
n. 20:20 Ottelu päättyy
21:00 Jälkipelit O´Malleysissa