JJK – FF Jaro: Julkkistulosvetäjä Pekka Markkanen uskoo voittoon

18.10.2012

Veikkausliigan tiukat päätöskierrokset ovat edessä ja komean uran koripalloilijana tehnyt Pekka Markkanen uskoo JJK:n selättävän FF Jaron, kun Harjun ELY-stadionilla pyörähtää käyniin kauden 31. ottelukierros.

 

– Ottelu päättyy 2-1 ja Tamás Gruborovics katkaisee maalittoman putkensa, ennustaa Julkkistulosvetäjä Markkanen.

 

Moni veikkaisi varmasti maalintekijäksi myös Pekan Eero-poikaa, joka on kauden aikana noussut ryminällä Kakkosesta aina UEFA Europa Leaguen karsintoihin asti iskien Veikkausliigassa heinäkuisen debyyttinsä jälkeen jo komeat kuusi maalia. Isä on tästä luonnollisesti hyvillään.

 

– Hyvillä mielinhän tuota on seurannut. Itseänikin hämmästyttää tuo vauhti, millä Eero on nyt nousuaan tehnyt. Nyt kysytään vain kovaa työmoraalia ja motivaatiota työntekoon, että kehitys jatkuu.

 

Markkasten perheessä koripallolla on suuri rooli, mutta koripalloilijaisä ei ole harmissaan pojan karkaamisesta jalkapallon pariin – päin vastoin.

 

– Todella hienoa, että pojasta tuli jalkapalloilija, kun kerran itsestäni ei tullut, tuumaa Markkanen.

 

– Kymmenen vuotta pelasin itsekin nuorena jalkapalloa Porissa Musan Salaman riveissä, mutta sitten kuitenkin koripallo vei mennessään.

 

Markkanen on katsellut tyytyväisenä myös muiden nuorten pelaajien saamaa vastuuta ja otteita. Hän toivookin näkevänsä nuoria kentällä myös kauden viimeisissä otteluissa.

 

– Toivottavasti nuoret saavat vastuuta jatkossakin – ja vielä enemmänkin kuin nyt. Toivottavasti näitä viimeisiä otteluita myöskään ei pelata vain muiden kiusaksi, vaan itseä kehittääkseen. Jokainen ottelu pitäisi nähdä mahdollisuutena kehittää itseään ja myös nauttia pelistä ja pelaamisesta – nyt kun vielä ennen talvea voi!