JJK avasi lipunmyynnin – derbyyn mahdollisuus ottaa jopa 2 000 katsojaa

25.06.2020

Nyt niitä taas saa! JJK on avannut kausikorttimyynnin tänään uudelleen ja myös irtoliput otteluihin tulevat kovan kysynnän vuoksi myyntiin.

JJK tiedotti aiemmin tapahtumiensa olevan loppuunmyyty niin kauan kuin 500 hengen katsojarajoitus on voimassa. Tämä harmitti luonnollisesti futiskansaa, sillä kauden kotiavauksessa vieraaksi saapuu paikallisvastustaja FCV ja kysyntä lipuille oli kova.

Valtioneuvoston asettamia yleisörajoituksia on kuitenkin lievennetty 1.7.2020 alkaen epidemiatilanteen kehittyessä myönteiseen suuntaan ja ulkoilmatapahtumissa voidaan nyt erityisjärjestelyin sallia yli 500 henkilön yhteisyleisömäärä. Tämä edellyttää, että yleisö voidaan sijoittaa enintään 500 henkilön erillisiin katsomolohkoihin.

JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen on ottanut tämän uutisen ilolla vastaan ja kettuluolassa ollaankin tehty kuumeisesti suunnitelmia ensi viikon kotiavausta ja muita tulevia otteluita silmälläpitäen.

– Olemme tehneet suunnitelmia Harjun stadionin kapasiteetin lisäämiseen ja mm. siirrettävien katsomoiden, lisättyjen palveluiden ja neljän eri sisäänkäynnin avulla meillä on mahdollisuus ottaa 2.7. pelattavaan kysyttyyn paikalliskamppailuumme FCV:tä vastaan jopa 2 000 henkeä. Ennakkolipunmyynti näyttää sitten sen, kuinka monta lohkoa tapahtumaa varten rakennamme, Vesalainen suunnittelee.

Lippuja on siis myynnissä rajoitetusti, joten nappaa pian omasi klikkaamalla Liveton sivuille tästä. Lippuja pääset ostamaan myös jjk.fi etusivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”osta lippuja” painikkeesta.

JJK:n kausikortin pääset tilaamaan tuttuun tapaan tästä.

JJK:n pääyhteistyökumppani Lumme Energia tarjoaa sadalle ensimmäiselle JJK-FCV -ottelun katsojalle kasvosuojavisiirin JJK:n logolla. Otteluisäntänä paikalliskamppailussa toimii Jyväskylän kaupunki.

Lisätietoja tapahtumasta luvassa myöhemmin.