JJK aloittaa keskiviikkona kautensa Kolmosessa

02.06.2021

JJK:n U21-joukkue pelaa kaudella 2021 Kolmosta ja kausi starttaa keskiviikkona kotiottelulla. B-nuoret (U17-U16) pelaavat tällä kaudella valtakunnallisia sarjoja, SM-sarjaa ja Ykköstä.

JJK pelaa tällä kaudella myös Kolmosta, kun B-nuorten ja edustusjoukkueen väliin kaivatuksi välietapiksi viime kaudelle Neloseen perustettu joukkue nappasi odotetusti nousupaikan kauden päätteeksi. Kolmosessa pelaavan joukkueen runko koostuu 2003-ikäluokan pelaajista ja mukana nähdään myös pelaajia niin edustusjoukkueesta kuin B-nuoristakin.

Kolmosen ottelut ovat jälleen varsin paikallispelipainotteisia ja vain kolme Kettupaitojen otteluista on pidempiä vierasreissuja idän suuntaan. Sarjassa nähdään peräti neljä jyväskyläläisjoukkuetta (JJK, FC Blackbird, Komeetat ja JPS), joten paikallisvääntöjä on luvassa useampiakin. Kausi alkaa keskiviikkona 2.6. kotiottelulla, kun viime kaudella Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa kahdeksanneksi sijoittunut Warkaus JK saapuu Kettupaitojen vieraaksi Viitaniemeen. Ottelu alkaa klo 19 ja sinne on vapaa pääsy – muistathan kuitenkin kasvomaskin ja muut varotoimet!

Striimiä ei ottelusta ole saatavilla, mutta JJK:n Twitter seuraa ottelun kulkua.

Kolmosen sarjataulukko, ottelut ja tilastot löytyvät Palloliiton tulospalvelusta tämän linkin takaa.

B-nuoret valtakunnallisissa sarjoissa

JJK:n B-nuoret aloittivat sarjakautensa viime sunnuntaina SM-sarjassa. Kausi alkoi kovalla kotipelillä, kun JJK isännöi Viitaniemessä viime kauden SM-hopeamitalisti KäPa:a – JJK:n esitys oli hyvä, mutta pisteet lähtivät kuitenkin Helsinkiin 0-2-tuloksella.

JJK on useimpia vuosina ollut mukana B-nuorten SM-karsinnoissa ja SM-sarjassa kahdesti aiemmin: 2011 ja 2019. Tänä vuonna koronatilanne siirsi kauden alkamista kerta toisensa jälkeen ja lopulta päädyttiin siihen, että karsintoja ei pelata vaan karsintajoukkueista muodostetaan suoraan SM-sarja. SM pelataan 20 joukkueen yksinkertaisena sarjana ja se kestää lokakuun loppuun asti.

JJK on mukana myös B-nuorten valtakunnallisessa Ykkösessä, jossa kausi alkaa tulevana viikonloppuna. Ykkönen pelataan neljässä lohkossa, joista JJK on mukana A-lohkossa. JJK matkaa sunnuntaina kauden avausottelussaan Järvenpäähän JäPS:n vieraaksi.

B-nuorten sarjat Tulospalvelussa: SM-sarja, Ykkönen