38. Tommi Kari 4-0
73. Donewell Yobe 4-1
89. Tommi Kari 5-1
90. Niko Markkula 6-1

Ylipitkäksi venähtänyt evakkomatka Vaajakoskelle päättyi maanantai-iltana upeasti JJK:n kaadettua AC Oulun murskaavin 6-1 (4-0) lukemin. Ottelu ratkesi avausjaksolla JJK:n siirryttyä 35 minuutissa 4-0 -johtoon. Avausmaalista vastasi jo kolmannella peliminuutilla Lasse Linjala.

JJK:n maaleista kaksi viimeisteli Tommi Kari, muista vastasivat Mika Lahtinen, Niko Markkula ja avausmaalinsa kettunutussa iskenyt kapteeni Mikko Hyyrynen. Erinomaisen ottelun puolustuslinjan oikealla laidalla pelannut Anssi Viren tarjoili syötöt kahteen avausjakson maaleista.

Maalirikkautensa lisäksi avausjakso tarjosi runsaasti dramatiikkaa.

Oulun maalivahti Denys Rodrigues törmäsi reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen pallontavoittelutilanteessa Mika Lahtiseen ja sai iskun päähänsä. Hervottomaksi valahtanutta miestä hoidettiin kentällä pitkä tovi, mutta Rodrigues jatkoi virottuaan peliä.

Pian hoitotauon jälkeen tapahtui kentän toisessa päässä. Mihaly Szerovay kaatoi 20. peliminuutilla vaarattoman oloisessa tilanteessa Oulu-hyökkääjä Frank Jonken rangaistusalueella. Jonke asettui itse ampumaan seurannutta rangaistuspotkua, mutta Misi paikkasi virheensä torjumalla löysän sijoituksen.

Pian epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen ottelu ratkesi pikavauhtia. Mika Lahtinen puski lähietäisyydeltä 2-0 ja Hyyrynen avasi maalitilinsä komean sommitelman päätteeksi etutolpalta. Pian kolmannen maalin jälkeen Oulun maalivahti Rodrigues vaipui uudestaan kentän pintaan ja hänet kuljetettiin kentältä paareilla.

Pitkän tauon jälkeen ottelu jatkui, ja Tommi Kari ehti vielä hyödyntämään vieraiden puolustuksen sekoilua. Tauolle marssittiin lukemissa 4-0.

Toinen jakso oli pitkälti pelailua, vaikka AC Oulu yritti pelastaa nahkansa kovalla yrityksellä. Yhtä kavennusosumaa lähemmäs vieraat eivät kuitenkaan päässeet. Kari ja vaihdosta sisään tullut Niko Markkula kaunistelivat vielä lukemia loppuhetkien vastahyökkäyksistä.

Näin JJK:n murheellisten kotiotteluiden sarja, samoin kuin evakkoaika Vaajakoskella, saivat komeimman mahdollisen päätöksen. Voitollaan JJK ponnahti sarjataulukossa saman tien kuudenneksi.