JJK – AC Oulu: Kotivoitto ainoa tavoite

05.07.2010
JJK – AC Oulu: Kotivoitto ainoa tavoite

JJK:n keskikenttä pääsee maanantai-illan Veikkausliigaottelussa kovaan testiin. Tiukasti prässäävä vierailija AC Oulu pakottaa liikuttamaan palloa nopeasti.

– Ilman muuta heidän tavaramerkkinään on se prässipeli, ja meidän on otettava se huomioon. Keskikentällä prässiin pitää pystyä vastaamaan hyvällä syöttöpelillä, ja pallottomien pelaajien pitää paitsi liikkua hyvin, ennen kaikkea haluta palloa, valmentaja Jori Särkkä toteaa.

Lykkääntynyt Harjulle paluu tarjoaa joukkueelle vielä kerran mahdollisuuden kaunistaa evakkokentän surullista kotisaldoa. JJK:n ainoa tavoite ottelussa on kotivoittotilin avaaminen. Ottelun myöhäinen alkamisajankohta asettaa haasteensa, mutta pelaajiin se ei Särkän mukaan vaikuta.

– Toivottavasti yleisö on hereillä vielä siihen aikaan ja saapuu paikalle. Pelaajat ainakin ovat valmiita. Me tarvitaan taas se 12. pelaaja mukaan, sama tuki kuin aiemminkin ja toivottavati vähän päälle.

Kotijoukkue pääsee otteluun varsin ehjällä kokoonpanolla. Joukkue on pitkäaikaispotilaita lukuunottamatta terve. Potilaistakin Touko Tumanto alkaa olla lähellä paluuta.

– Toke tekee tuloaan, mutta ei ole vielä tänään mukana kokoonpanossa. On häntä kuitenkin ruvennut tuolla harjoituskentällä näkymään ja mies on pystynyt pelaamaan jo palloakin jaloillaan, Särkkä naurahtaa.

 

JJK – AC Oulu aurinkoisella Vaajakosken stadionilla tänään kello 20.30.

patu kyykky