Jaro-JJK: Puolustuslinja palaa tuttuun ryhmitykseen

11.06.2010
Jaro-JJK: Tutut nimet puolustuslinjassa

JJK palaa puolustuslinjan osalta tuttuun, kun se kohtaa tänä iltana Jaron Pietarsaaressa. Juha Pasoja vapautuu pelikiellostaan ja ottaa paikkansa Jarkko Okkosen rinnalta.

Keskikentällä mennään niin ikään tutulla koostumuksella Tommi Karin palatessa avauskokoonpanoon. Kärjessä jatkaa pari Hyyrynen-Lahtinen.

– Yhtenäisen tekemisen tae on tietyllä tavalla sekin, ettei kokoonpano koko ajan hirveästi vaihtuisi. Ollaan nyt pyritty löytämään tietty permanentti, jolla hommaa viedään eteenpäin, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Keskikentän sydämessä on viime peleissä vakiintunut kaksikko Jukka-Pekka Tuomanen, Patrick Poutiainen. Valmennus on ollut tyytyväinen duon peliin.

– Keskikenttä on pelannut hyvällä tasolla, siinä on ollut tietty periksiantamattomuus, varmuus ja aktiivisuus koko ajan mukana. Tarjokkaita sille pelipaikalle meillä kuitenkin on, ja kilpailu on kovaa.

Hyökkääjänä kauteen lähtenyt Tommi Kari on vakiintunut laiturin rooliin Mikko Hyyrysen palattua kokoonpanoon. Roolin muutos ei välttämättä ole pysyvä.

– Tilanteen mukaan mennään. Tärkeintä on se, että Tommi on sitoutunut pelaamaan laidalla, hänen asenteensa on positiivinen. Tommilla on hyviä avuja hyökkäyssuuntaan laiturin roolissa, Särkkä toteaa.

 

Jaro – JJK Pietarsaaressa kello 19.00. UrhoTV televisioi ottelun suorana.

JJK
> Kokoonpano
1 Szerovay
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
10 Kari
23 Poutiainen
6 Tuomanen
18 Abahassine
9 Lahtinen
20 Hyyrynen
> Vaihtopenkki: 12 Myllymäki, 2 Nieminen, 8 Lähitie, 14 Sinisalo, 17 Linjala, 19 Sund