Jami Palsa vahvistamaan JJK:n myyntiä ja markkinointia

25.05.2015

palsa-2015Kettuorganisaatio saa uuden jäsenen, kun tamperelaislähtöinen Jami Palsa vahvistaa JJK:n myynti- ja markkinointipuolta.

Palsa on kotoisin Tampereelta, mutta on saapunut Jyväskylään jo muutama vuosi sitten opiskelemaan urheilutradenomiksi JAMK:ssa.

– Opintojen aikana oppi kyllä monipuolisesti urheilumarkkinoinnista, urheilutapahtumajärjestämisestä sekä myös yhteistyökumppanuuksista. JAMK:in työharjoittelut suoritin Espanjassa, Madridin ATP-tennisturnauksessa sekä Vaajakosken SM-hiihdoissa urheilumessuvastaavana.

Markkinointityö jalkapallomaailmassa on tullut Palsalle tutuksi myös käytännössä, sillä takana on vuoden pesti Palloliitossa.

– Työtehtäviä oli laajasti markkinointiin ja tapahtumiin liittyen. Tapahtumatuotanto tuli tutuksi muun muassa naisten maajoukkueen kotimaaotteluissa sekä myös miesten maajoukkueen EM-karsintaottelussa Kreikkaa vastaan.

Palsa myös teki opinnäytetyönsä Palloliiton toimeksiantona, aiheenaan asiakassuhdehallinta urheiluliiketoiminnassa.

– Palloliitolla päättyneen työsopimuksen jälkeen valmistelin korkeakoulussa opinnäytetyöprojektin loppuun ja sen jälkeen tiedustelin toimitusjohtaja Janne Mönkköseltä työmahdollisuuksista JJK:ssa. Valmistumisen jälkeen, haastatteluiden kautta hyppään nyt toukokuussa remmiin mukaan!

Palsan toimenkuvaan JJK:ssa kuuluu laajalti erilaisia myynnin ja markkinoinnin tehtäviä – ennen kaikkea ottelutapahtumiin liittyen.

– Hommiin kuuluu uusien yhteistyökumppanuuksien rakentamista sekä vanhoista yhteistyökumppaneista huolehtimista. Merkittävimmiksi työtehtäviksi ovat muotoutuneet markkinointiin, seuran näkyvyyteen ja tapahtumatuotantoon liittyvät osa-alueet. Omasta mielestäni tärkein tavoite tällä kaudella on saada seura näkyvästi esille jyväskyläläisessä katukuvassa ja saada aikaiseksi positiivista hypeä – joukkuehan on nyt vahva ja huikean paikallinen. Myyntiin, markkinointiin sekä tapahtumatuotantoon liittyvillä ”kikoilla” on tarkoitus houkutella Harjun katsomoon entistä enemmän uusia JJK:n ystäviä!

palsa-jjk-touko2015

Kettuleiri saakin nyt siis varsin motivoituneen ja intoa täynnä olevan jäsenen vahvistamaan organisaatiotaan.

– Työnsarkaa seuran parissa riittää, mutta tämä mahdollistaa itselleni suuria vastuualueita. Vastuu ja seuran kehittäminen motivoivat työskentelemään täydellä teholla ja unelma tietysti olisi olla mukana todistamassa JJK:n nousua Veikkausliigaan.

– JJK on hieno, moderni futisseura, jossa jokainen työntekijä on ammattitaitoinen ja antaa kaikkensa seuran menestymiselle. Työyhteisö on kokonaisuudessaan hyvin nuorekas ja innostava! Valmennusjohto, pelaajat sekä seuran taustalla toimivat työntekijät puhaltavat kaikki yhteen hiileen ja myös suunnittelemme paljon asioita yhdessä – näin alun perin tamperelaisenakin täytyy sanoa, että kettuperhe on jo vienyt sydämeni. Haluan myös omalla työpanoksellani viedä seuraa eteen päin niin liiketoiminnallisesta kuin kilpailullisestakin näkökulmasta.

Myynnin ja markkinoinnin osaamisen lisäksi Palsalla on myös vankka lajitausta.

– Oma futisura alkoi 7-vuotiaana Tampereella TPV:n riveissä ja TPV:ssä tulikin pelattua pitkälle yli kymmenen vuotta, aina Ykkösessä asti. Jalkapallo on aina ollut se tärkein harrastus ja varsinkin Ykkönen sarjana onkin siis tullut tutuksi jo ihan oman urankin myötä.

– Viime kaudet on menneet enemmän opintojen ja töiden ehdoilla, mutta myös pelattua on tullut Kolmosessa. Tällä hetkellä JJK:ssa on kuitenkin sen verran paljon mielenkiintoista työtehtävää, että oma harrastaminen taitaa jäädä vähän vähemmälle, Palsa naurahtaa.

Myös Mönkkönen on luonnollisesti hyvillä mielin tuoreimmasta kettuperheen jäsenestä.

– On tietenkin hienoa saada vahvistusta organisaatioon myynnin ja markkinoinnin puolella. Jami on sopiva lisä porukkaan niin osaamisensa kuin persoonansakin puolesta!, Mönkkönen iloitsee.

Tervetuloa mukaan, Jami!

20150531-jjk-tps-ottelumainos-www-1000x371