Jami Palsa siirtyy uusien haasteiden pariin

09.11.2017

palsa-veikkausliiga-2017-2

JJK:n myynti- ja markkinointipäällikkönä kolme kautta toiminut Jami Palsa jättää kettuleirin ja siirtyy Helsinkiin kohti uusia haasteita.

Palsa tuli JJK:n organisaatioon mukaan keväällä 2015, jolloin seuralla oli selkeä visio siitä, että viimeistään kauden 2016 päätteeksi JJK tulisi nousemaan oman kylän pojilla takaisin Veikkausliigaan. Kaudella 2015 Kettupaidat olivat jo erittäin lähellä Veikkausliiga-paikan saavuttamista, mutta tuolloin PK-35 Vantaa oli vahvempi loppukaudesta.

Kauden 2016 päätteeksi niin Palsa kuin muu Kettuorganisaatio saavutti tavoitteen ja suora nousu Veikkausliigaan varmistui jännittävällä viimeisellä kierroksella Harjun stadionilla AC Oulua vastaan 22.10.2016.

Palsa jättää kettujengin nyt haikein mielin.

”En tule unohtamaan sitä iltapäivää koskaan! Koko viikon muistan jännittäneeni niin pelaajien kuin seurankin puolesta, sillä molemmista oli tullut minulle kuin perhe. Mikko Mannisen tehtyä 2-0 osuman muistan kuinka hengitys pysähtyi murtosekunneiksi, jonka jälkeen vapautunut karjaisu pääsi ilmoille, JJK pelaa Veikkausliigaa kaudella 2017! Tämän vuoden Veikkausliiga-taipale on ollut kieltämättä haasteellinen, mutta tietysti myös erittäin mielenkiintoinen. JJK:n mukaan lähti useita satoja yhteistyökumppaneita ja markkinointiyhteistyö yritysten kanssa vietiin niin sanotusti seuraavalle askeleelle sisältömarkkinoinnin suhteen.

JJK suunnittelee, tuottaa sekä toteuttaa monipuolisia markkinointikokonaisuuksia yhteistyökumppaneiden tarpeisiin ja sitä kautta pystyimme luomaan paikallisesti vahvoja yhteisbrändejä ympärillemme. Onhan JJK kuitenkin tälläkin hetkellä vuonna 2017 Keski-Suomen suurin palloilulajien erikoisseura, joka näkyy myös monien JJK-perheiden arjessa. Organisaation sisällä pyritään luomaan mahdollisuudet entistä ammattimaisempaan urheiluun pääsarjatasolla.

palsa-veikkausliiga-2017-3

Totta kai 3 vuoteen mahtuu paljon haasteita, kokemuksia, oppeja, onnistumisia ja kaikkea siltä väliltä, mutta suurin asia, mitä urheiluliiketoiminnassa voi saada ja tietysti myös jakaa muille on se tunne, joka valtaa niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Kovasti ollaan tehty töitä organisaatiossa tulevaisuuden eteen ja erityisesti vahvistettu paikallista brändiämme omien kasvattien tarinan avulla. Sanoisin, että urheiluseuratyöstä saamaa tunnetta on vaikea kuvailla, se tulee itse kokea.

Se on aivan erilainen tunne kuin valmistautuessa omaan jalkapallopeliin tai muuhun urheilusuoritukseen, tavallaan siinä hetkessä, kun ottelu on käynnissä et pysty vaikuttamaan asioihin, vaan täytyy elää ja tuntea juuri sitä käsillä olevaa hetkeä. Heti kuitenkin päätösvihellyksen tullen päässä alkaa prosessoimaan jo seuraavan päivän sisältöä ja sitä, kuinka omalla panoksellaan pystyisi tekemään huomisesta paremman.

Totta kai myönnän myös sen, että enemmän onnistumisia oltaisiin tarvittu tälle kaudelle niin urheilullisesti kuin urheilukentän ulkopuolellakin. Tähän vaikuttaa seurassa ja hallituksessa töitä tekevät persoonat ja heidän kokonaisvaltainen panos seuran vision, liiketoiminnan ja samalla urheilutoimen kehittymiseen. Mielestäni kuitenkin jokainen tässä ”pienessä” seurassa, vaikka onhan meitä jo kokonaisuudessaan yli 1 100 JJK-perhettä, elää ja osoittaa suunnattoman suurta kettusydäntä jokapäiväisessä arjessa. Olemassa olevilla resursseilla niin joukkue kuin toimistokin näyttää kaikille uskomattomasti, että olemme tällä hetkellä silti yksi Suomen omavaraisimmista urheiluseuroista, joka voi onnistuessaan menestyä pääsarjatasoa myöten.

palsa-veikkausliiga-2017-1

Erityismaininnan haluan osoittaa JJK:n hallituksen puheenjohtaja Lassi Hietaselle pitkäjänteisestä työstä, jota Lassi on viininpunaisella sydämellä Kettuseuran eteen tehnyt jo vuosikymmenen ajan. Lassilla ei hymy hyydy vastoinkäymisistä huolimatta vaan usko tulevaan jatkuu. Haluan myös kiittää luottamuksesta ja tästä mahdollisuudesta Kettujengin unohtumattomassa matkassa.

Iso kiitos omalta osalta menee myös kaikille yhteistyökumppaneille, pelaajille, valmennusjohdolle, joukkueenjohdolle, JJK-kannattajille, toimiston väelle, juniorityöntekijöille, nuorille tapahtumatyöntekijöille sekä tietysti myös Harjun kuuluttamossa 3 kauden aikana töitä tehneille! Kettusydän sykkii aivan varmasti missä ikinä törmätäänkään, yksi mies lähtee tässä kohtaa 3 vuoden jälkeen JJK:sta mutta JJK ei tule koskaan lähtemään tästä miehestä… Nähdään taas Harjulla ja muistakaahan, että kausikortti on ainoa tapa varmistaa oma varattu pääkatsomopaikka jokaisessa kauden 2018 kotiottelussa!

Tämä on rakkaus, mitä ei voi kukaan ottaa minulta pois!”

Kettuperhe toivottaa Jamille kaikkea hyvää uusien työhaasteiden pariin! JJK-organisaatiossa puhaltavat muutosten myötä uudet tuulet ja niistä lisää on luvassa lähiaikoina – seuraathan kanaviamme!

20171101-JJK-Kausikortitnyt-www