Jälleen kahden pelin viikko – torstaina Harjulla huikea TPS-ottelu

21.09.2015

24092015-jjk-tps-ottelumainos-www

Kettupaidat urakoivat alkaneella viikolla viime viikon tapaan kahden ottelun verran.

Viime viikolla JJK sai vieraakseen ensin EIF:n, sitten VIFK:n ja murjoi molempien verkkoon peräti viisi maalia ja otti näin kaksi suvereenia kotivoittoa yhteismaalein 10-1. Tällä viikolla ottelut jatkuvat ja vastukset sen kuin tiukkenevat, kun vastassa ovat Kettupaitojen tavoin nousukamppailussa mukana olevat TPS ja AC Oulu.

Viikon helmenä on torstaina Harjulla käytävä TPS-ottelu, joka on varsinainen kuuden pisteen taistelu: tällä hetkellä JJK on karsijan paikalla toisena, TPS puolestaan neljäntenä. Eroa joukkueilla on kolme pistettä, joten keskinäinen kohtaaminen tarjoaa JJK:lle mahdollisuuden kasvattaa eroa turkulaisiin entisestään – tai toisaalta turkulaisille mahdollisuuden kuroa välimatka umpeen. Joukkueiden välissä kolmantena, pisteen päässä JJK:sta, on tällä hetkellä PK-35 – joka saapuu myös JJK:n vieraaksi lokakuun alussa.

Kahdesta aiemmasta kohtaamisesta JJK voitti Turun osaottelun Antto Hilskan 0-1-maalilla, Harjulla taas pisteet tasattiin – joten luvassa on varmasti kaikin puolin loistava ottelu! Megakamppailun Facebook-tapahtumaan pääset tästäennakkoliput otteluun taas voit ostaa mobiililippukauppa W-zupista täältä!

TPS-ottelun otteluisäntänä toimii OP Keski-Suomi ja ottelun yhteydessä vietetään OP Kortteliliigan kauden päättäjäisiä – Harjulla nähdään siis myös runsaasti pikkufutareita!

Rästiottelun vuoro

Viikko päättyy vierasotteluun, kun AC Oulu ja JJK pelaavat kesältä siirretyn rästiottelunsa. Myös AC Oulu on edelleen mukana taistelussa nousuun oikeuttavista sijoista, joten panoksia pelissä riittää myös Oulussa!

Näin ollen sunnuntain jälkeen JJK ja AC Oulukin ovat jälleen muiden joukkueiden kanssa tasoissa ottelumäärissä. Sarjakärki PS Kemi hävisi viikonloppuna, joten Kettupaitojen ero sarjakärkeen ja suoran nousijan paikkaan kaventui neljään pisteeseen – kuluvan viikon aikana JJK:lla on siis mahdollisuus nousta sarjakärkeenkin.

Ottelut vähenevät, kärkitaistelu tiivistyy – tukeasi tarvitaan! Tervetuloa Harjulle!