Infoa lauantain JJK-AC Oulu-otteluun

21.10.2016

2016-10-02_jjk-kpv_0015

Harju täyttyy lauantaina ääriään myöten!

Päätöskierroksella JJK isännöi AC Oulua klo 15 alkavassa ottelussa ja mikäli kaikki menee toivotusti, päästään ottelun päätteeksi Harjulla juhlimaan nousua Veikkausliigaan. Päävalmentaja Juha Pasojan mietteitä ratkaisuottelun alla löytyy täältä!

Pääkatsomo täyttyy

Ennakkolipunmyynti on käynyt ymmärrettävästi todella kuumana ja etenkin pääkatsomo täyttyy hurjaa vauhtia.

Tilannepäivitys 22.10. klo 13: Ennakkoliput pääkatsomoon on myyty loppuun!

Ennakkolippuja aluekatsomoon on kuitenkin vielä jäljellä ja jonkin verran myös pääkatsomolippuja on vielä saatavilla, kun lipunmyynti stadionin portilla alkaa lauantaina klo 14.

Harjun odotetaan täyttyvän äärimmilleen, joten myös katsomo- ja kioskikapasiteettia on lisätty. Kentän molemmissa päädyissä on lauantaina päätykatsomot ja kioskipisteitä on neljä – lisäksi pääportin läheisyydessä on erillinen kahvipiste, josta saa myös kuumaa kaakaota ja erikoiskahveja.

2016-10-02_jjk-kpv_0148

Ole ajoissa – varaudu ruuhkiin

Portit aukeavat tuttuun tapaan tuntia ennen ottelun alkua eli klo 14. Tule paikalle ajoissa – ja varauduthan porteilla myös turvatarkastuksiin! Täältä voit tarkistaa kiellettyjen esineiden listan. Esimerkiksi oman viltin tuominen lämmikkeeksi on kuitenkin sallittua.

Osassa stadionin palvelupisteistä on korttimaksumahdollisuus, mutta asionnin nopeuttamiseksi kannattaa varata mukaan käteistä.

Omat autot kannattaa jättää keskustan parkkialueille ja -halleihin, sillä Harjun alueella paikoitustilaa on hyvin vähän. 1.-3-luokkalaisten kannattaa myös muistaa Piirrä ja väritä Kettu-kampanja, jolla itse piirtämällään kettukuvalla pääsee matkustamaan ilmaiseksi Linkillä sekä sisälle stadionille – lisätiedot täällä!

Lämpimästi tervetuloa!

jjk_acoulu_22.10.2016