Ilves vei voiton Suomen cupin ottelussa

03.02.2018

Ilves vei 0-3-lukemin pisteet mukanaan lauantain Suomen cupin ottelussa.

Veikkausliigan kärkijoukkueisiin viime kausina kuulunut Ilves oli ottelussa hallitsevampi ja hieman siipirikkoisena liikkeellä ollut JJK joutui jo alkuhetkillä puolustuskannalle.

Ensimmäinen maali syntyi vajaan puolen tunnin kohdalla, kun JJK-kasvatti Eero Tamminen laukoi pallon maaliin komealla vedolla. Hetkeä myöhemmin sama mies oli jälleen asialla, tällä kertaa laukaus kolahti kuitenkin ylärimaan.

32.minuutilla Jani Tanska tuplasi vieraiden johdon luutimalla pallon maaliin Tatu Miettusen laukauksen jäljiltä.

JJK sai luotua muutamia puolittasia paikkoja etenkin pirteästi esiintyneen Aatu Mannisen järjestelemänä, mutta Mika Hilander Ilves-maalilla ei joutunut antautumaan.

Muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä Marius Noubissi viimeisteli vielä loppulukemiksi 0-3 ja näin ollen pisteet matkasivat Pirkanmaalle.

Seuraava Suomen cupin ottelu on lauantaina 10.2. FC Lahden vieraana Mukkula-hallissa.

JJK - Ilves 0-3 (0-2)

0-1 26' Eero Tamminen

0-2 32' Jani Tanska

0-3 87' Marius Noubissi

JJK:n avauskokoonpano: Jere Pyhäranta, Severi Vielma, Felix Gustavsson (v), Sami Nissinen (v), Gentrit Kovaqi, Mikko Ala-Porkkunen, Aatu Manninen, Vertti Lepo, Samu Suoraniemi, Mikko Manninen (c) (46' Heimonen), Patrik Alaharjula.

Vaihdossa: Severi Ikäheimo (mv), Roope Ervasti, Jarkko Heimonen, Tomi Petrescu.