Huippuottelu JJK – PK-35 lauantaina klo 14 – infoa ottelutapahtumasta

09.10.2015

Meolemmeharjulla_www_1

JJK:n kausi kotikentällä huipentuu Ykkösen sarjaotteluiden osalta huikeaan kärkikamppailuun!

Ykkösen kaksi viimeistä kierrosta pelataan jokaisella paikkakunnalla samanaikaisesti, joten Harjullakin peli vihelletään käyntiin jo klo 14 – niinpä portitkin aukeavat jo klo 13!

JJK ja Jyväskylän ooppera ovat ryhtyneet rajoja rikkovaan yhteistyöhön ja ennen ottelun alkua kuullaan kuoron esitys. Paikalla on myös Sats Elixian piste, jossa luvassa on pientä kisailua sekä ilmapallo 150 ensimmäiselle lapselle!

Säätiedotus lupailee lokakuisen poutaista, mutta vilpoista päivää – muistathan, että esimerkiksi omien vilttien tuominen stadionille on sallittua. Lisäksi stadionilla on ottelun aikana tuttujen kahvin ja makkaran lisäksi kettukansan lämmikkeeksi myynnissä kuumaa mehua sekä Soppa Koiviston herkullista hernekeittoa!

Huipputärkeä ottelu on keräämässä paikalle runsaasti kettukannattajia, joten ruuhkien välttämiseksi kannattaa paikalle tulla ajoissa. Eräs keino sisäänpääsyn nopeuttamiseksi on ennakkolipun ostaminen – ottelun ennakkoliput löytyvät taas tuttuun tapaan mobiilikauppa ZUPticketistä ja niitä pääset ostamaan täältä. Myös Happee pelaa kotiottelunsa lauantaina ja otteluihin on saatavilla yhteislippu – ne löydät täältä!

Nyt jos koskaan kannattaa tulla paikalle ja kannustamaan oman kylän kettupaidat voittoon – ja lähemmäksi Veikkausliigaa!

Ykkösen toiseksi viimeinen kierros – kettuaikataulu:

13:00 Stadionin portit auki

13:40 Jyväskylän oopperan kuoro esiintyy pääkatsomon edessä

noin 13:45 JJK:n & Elenian Kuukauden juniorin palkitseminen

14:00 Iltapäivän huikea jännitysnäytelmä JJK – PK-35 alkaa!

noin 14:45 Tauko – haastattelussa tauon aikana JJK:lta Janne Mönkkönen ja Jyväskylän oopperan puolelta Emma Anttila

noin 15:50 Ottelu päättyy

noin 16:45 Jälkipelit Pub Revolutionissa – haastateltavana Teppo Marttinen & kettukippari Tommi Kari

10102015-jjk-PK35-ottelumainos-www