Hongan verkkoon osunut Kari vaatii omiltaan parempaa syöttöpeliä

10.09.2011

9-Tommi hakee paikan

Kettupaitojen terrierimäinen laitapelaaja Tommi Kari on päässyt viime viikkoina hyvään iskuun. Torstaina mies iski tärkeän avausmaalin Hongan verkkoon jo toisella peliminuutilla.

Kari piti joukkueen ilmettä Espoossa hyvänä, mutta pelillisesti kehitettävää löytyi reilusti.

– Näkee, että joka jätkä tajuaa näiden syksyn pelien hengen, että joka tilanteessa pitää taistella täysillä. Ilme oli tosi hyvä. Mutta meidän syöttöpeliin en ole tyytyväinen, me ei pystytty pitämään palloa tarpeeksi ja jouduttiin jahtaamaan sitä. Se ei todellakaan ole meidän juttu, Kari toteaa.

Sunnuntaina vastaan asettuu Harjulla MYPA. Keväällä JJK niisti kouvolalaisvieraat kotona 1-0, mutta Kari painottaa, että vastaan tulee nyt tyystin toinen joukkue.

– MYPA oli silloin aika aneeminen ja haluttoman oloinen porukka. Nyt he ovat pelanneet todella vahvasti, ja vastaan tulee erittäin hyvävireinen joukkue. Odotan kyllä aika vaikeaa matsia, Tommi myöntää.

Syöttöpelin ongelmista huolimatta JJK pystyi luomaan tilanteita myös Espoossa. Kari painottaakin, että viimeistelyn on oltava sunnuntaina laadukkaampaa.
Viime viikkoina hyvin peliminuutteja kerännyt Kari on kiitollinen saamastaan vastuusta, mutta odottaa itseltään samalla hiukan suurempaa panosta.

– Ihan kohtalaisesti on mennyt, mutta paljon on parannettavaa. Mun pitää pystyä auttamaan joukkuetta puolustuspelissä ja tekemään tehoja hyökkäyssuuntaan, hän sanoo.

Kesällä Harjun sytyttäjän peliminuutit olivat välillä tiukassa, ja turhautuminen ja näyttämisenhalu näkyivät kauas. Nyt ilme on toinen.

– Todella tyytyväinen olen, että olen päässyt pelaamaan, ja toivottavasti katsomoonkin välittyy, että peli-ilo on palannut. Olen tyytyväinen, etten heittänyt hanskoja tiskiin, kun kesällä minuutit olivat tiukassa. Tein kahta enemmän hommia ja todella paljon ekstraa, treenasin kymmenenkin kertaa viikossa.

– Nyt se palkitaan ainakin siten, että olen valmis urakoimaan. Toivottavasti vastuuta tulee jatkossakin.

JJK-MYPA Harjulla sunnuntaina kello 15.