29.06.2010
Viime hetken maali vesitti taistelun
HJK-JJK  1-0 (0-0)
90. Danny Hoesen 1-0

JJK lähti vaikeaan vierasotteluun HJK:a vastaan positiivisella kokoonpanolla. Keskikentän keskustan miehittivät hyökkäysorientoituneimmat keskikenttäpelaajat Christian Sund ja Patrick Poutiainen. Tommi Karin ollessa pelikiellossa Lasse Linjala nousi avauksen hyökkääjäksi Mika Lahtisen siirtyessä Karin tilalle laitaan.

JJK aloitti ottelun pirteästi. Se sai kontrolloitua HJK:n pelinrakentelun mainiosti, eikä isäntäjoukkue päässyt hätyyttelemään Mihaly Szerovayn maalia.

Puoliajan loppua kohti pallonhallinta siirtyi yhä selkeämmin HJK:lle mutta JJK pystyi itsekin pitämään pelivälinettä ja rakentamaan vastahyökkäyksiä. Varsinaiset tilanteet jäivät muutamaa kulmapotkuhässäkkää lukuunottamatta kuitenkin vähiin.

Huippupaikat jäivät avauspuolsikolla vähiin ja tauolle kontrolloidun avausjakson jälkeen lukemissa 0-0.

Toiselle puoliskolle HJK tuli vahvasti. Antti Muurinen toi vaihdosta sisään Sebastian Sorsan ja Juho Mäkelän ja JJK joutui yhä selkeämmin puolustuskannalle.

Tunnin kohdalla Danny Hoesen tulitti avopaikasta JJK-maalin ylärimaan.

Vieraat eivät pystyneet käytännössä hyökkäämään lainkaan koko toisella jaksolla.

Yliajalla JJK:n urhoollinen puolustustaistelu lopulta osoittautui ylivoimaiseksi. Koko ottelun vasemmalla laidalla vaarallisesti väläytellyt Dawda Bah ohitti Anssi Virenin, keskitti ja Hoesen puski pallon lähietäisyydeltä Szerovayn käsien kautta JJK:n maaliin.

Näin HJK jatkaa sarjakärjessä JJK:n taistellessa 13 pisteessä keskikastin sijoituksista.