Harjun palveluja parannettu sunnuntaiksi

07.08.2010
Harjun palveluja parannettu sunnuntaiksi

JJK on kehittänyt Harjun stadionin yleisöpalveluja sunnuntain MYPA-otteluun. Kioskimyynti on keskitetty kumpaankin päätyyn rakennetuille pitkille myyntitiskeille.

– Tällä tavalla saadaan useampia jonoja ja toivotaan että palvelu siten nopeutuu. Molemmista päädyistä saa kaikkia tuotteita, myös makkaraa jonka saatavuudesta on ollut epäselvyyttä, tapahtumapäällikkö Jenni Pallaskivi sanoo.

Sunnuntaiksi on luvattu erittäin helteistä säätä. Edellisessä kotiottelussa virvoitusjuomat loppuivat osasta myyntipisteistä, mutta tällä kertaa samaa ongelma ei pitäisi olla. Myynnin keskittäminen helpottaa myös myyntipisteiden varastojen täydentämistä.

Stadionilla, Shakerin klubiteltan yhteydessä, on myös yleisöanniskelualue.

Kaikkiin loppukauden kotiotteluihin myydään portilta myös erikoisliput. Kaikkia lippuja saa kaikilta porteilta, lisäksi Ihantolantiellä on lisämyyntipiste erikoislipuille.

Kaupungin suunnasta tulevaa yleisöä pyydetään käyttämään mahdollisuuksien mukaan stadionin eteläpäädyssä olevaa sisäänkulkuporttia, jotta pääkatsomon takana olevien sisäänkäyntien ruuhkautuminen vältettäisiin.

katsomo VPS