Harju täyttyy ensi kesänäkin – kausikorttimyynti erittäin hyvässä vauhdissa

11.11.2011

Harju täyttyy myös tulevana kesänä äärimmilleen ja kaudesta 2012 on takuuvarmasti tulossa JJK:n kaikkien aikojen kausi.

JJK:n kotistadioni täyttyy myös tulevana kesänä äärimmilleen ja kaudesta 2012 on takuuvarmasti tulossa Kettupaitojen kaikkien aikojen kausi.


JJK aloitti tulevan eurooppalaisen juhlavuoden 2012 kausikorttien myynnin tällä viikolla ja kiinnostus omaan paikkaan Kettujen kotikentällä on ollut käsittämättömän kovaa luokkaa.

– Kokonaisuutena satakunta kausikorttia on käynyt kaupaksi nyt muutamassa päivässä. Vanhat kausikorttilaiset ovat lunastaneet omia paikkojaan ja mukaan on saatu myös useampia kymmeniä uusia kettukannattajia, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen summaa hyvin positiivisia lukuja viisi kuukautta ennen tulevan kauden alkua.

Vuosi 2012 näyttääkin varsinkin JJK:n kausikorttilaisen silmin erittäin mahtavalta jo näinkin varhaisessa vaiheessa: ottelumäärät lisääntyvät ja kotistadionin puitteita on saatu hyvää vauhtia eteenpäin. Lisäksi mitalijoukkueen runko pysyy hyvin pitkälti samana, joten ensi vuonnakin luvassa on kosolti ”jogobonitoa” joukkueen tapellessa tämänvuotisen pronssisijan parantamisesta.

Kaiken päälle tulevat vielä kohistut europelit, unelma johon harva uskoi vielä vuosi takaperinkään.

– Eurooppaan tässä tosiaan astellaan ja kausikorttilaisille isona etuna tarjotaan tuo etuosto-oikeus noihin UEFA Europa Leaguen ottelulippuihin. Keski-Suomessa on viimeksi pelattu europelejä vuonna 1991 ja laji oli silloin naisten lentopallo. Me JJK:lla teemme kaikkemme että saamme pelattua tulevan kesän kansainväliset ottelumme täällä Keski-Suomen kodissamme, Vesalainen jatkaa iloisen päättäväisenä puhelimen päräyttäessä samalla ilmoille nauhoitteen Harjun Poikien Eurooppaan, Eurooppaan -oodista.

JJK:n 2012 kausikortti on helpointa tilata suoraan verkkokaupastamme osoitteessa jjk.superstore.fi. Yritysasiakkaat voivat tilata korttinsa suoraan kotisivuiltamme täyttämällä tilauskaavakkeen tai soittamalla Panulle 040 411 0033.

Peleissä nähdään!