H-hetki lähestyy! Lippuja vielä saatavilla portilta, sadekin väistyy kauniisti!

19.07.2012

jjk-europelit-verkko-2012-920w-title

 

Kaikki on valmista Harjun ELY-stadionilla tänään klo 19:00 alkavaa keskisuomalaisen jalkapallohistorian (toistaiseksi) suurinta ottelua JJK Jyväskylä – FK Zeta (Montenegro) varten.

 

Lipunmyynti ennakkoon on käynyt kovaa tahtia ja tämä onkin ensiarvoisen tärkeää – jokainen meistä voi omalla kannustuksellaan vaikuttaa JJK:n menestykseen!

 

Stadionin portit avataan klo 17:30 ja lipunmyynti sekä Ihantolantien pienemmällä portilla että kaupunginpuoleisella päätyportilla alkaa klo 17:15. Nimellä varatut liput ovat kuitenkin noudettavissa ainoastaan Ihantolantien lipputeltasta.

 

Lippuja on vielä saatavilla porteilta hyviltä paikoilta ja molemmilla sisäänkäynneillä voi käteisen lisäksi maksaa myös kortilla. Paikan päälle kannattaa saapua ajoissa mm. turvatarkastuksen johdosta – sekä tietysti aistimaan ainutlaatuista kansainvälistä futistunnelmaa!

 

Kirsikkana kakun päällä myös sade on väistymässä sopivasti ennen ottelun alkua, joten olosuhteet kaikkien aikojen euro-ottelulle ovat enemmän kuin otolliset.

Nyt koko Suomi paikalle ja huudetaan JJK huippusuoritukseen eurokentillä!

 

Loistavat olosuhteet illaln euro-ottelulle Harjulla