Flowhouse ja JJK järjestävät hyväntekeväisyyden merkeissä pöytäfutisturnauksen Peukkulassa tiistaina 4.10.

27.09.2011

Pöytäfutisturnaus Peukkulassa, tervetuloa!Huhut varmistuivat ja JJK otti haasteen vastaan. Peukkulan oma merirosvo Arpinaama ja JJK:n kapteeni Mikko Hyyrynen keräävät nyt pelaajia joukkueisiinsa pelaamaan pöytäfutista Peukkulaan tiistaina 4.10. Kyseessä on hyvän mielen hyväntekeväisyysturnaus, joka käydään leikin lomassa leikkimielellä. 

Merirosvo Arpinaama treenaa jo vauhdilla, ja Peukkulan muu väki tervehtii Hyyrystä ilolla. Kumman joukkueeseen teidän poppoonne liittyy? Laita fanipaita päälle tai pukeudu merirosvoksi 🙂 Turnauksen ohella Peukkulan uudistettu sisäleikkipuisto pitää leikkimielen yllä koko päivän (ja koko syksyn ja talven.)

Mistä oikeastaan on kyse? No näinhän se kaikessa yksinkertaisuudessaan meni:

1. JJK myi kesällä kaikki pelaajansa kumppaniverkostonsa yrityksiin ”oikeisiin töihin” ja lahjoitti pelaajakaupoista saadun summan Jyväskylän yliopiston varainhankintaan.

2. Internet-markkinointiin keskittyvä FlowHouse Oy varasi yhden pelaajan omaan käyttöönsä. Iloinen sattuma oli, että käyttöön saatiin kapteeni Mikko Hyyrynen.

3. Peukkulan sähköisestä markkinoinnista vastaavana FlowHouse ehdotti Peukkulalle, että laitetaan Hyyrynen lasten pariin yhdeksi päiväksi.

4. Peukkula tervehti ehdotusta myötämielisesti ja päätti kantaa oman kortensa hyväntekeväisyyspottiin ja lahjoittaa 20 % kaikista päivän pääsylipputuloista Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki, Lastu ry:lle, jonka kummipelaaja Mikko Hyyrynen on.

Oletko ennen ollut mukana tällaisessa hyväntekeväisyydessä, josta on iloa niin monelle taholle? En minäkään, siksi suuntaan Peukkulaan ja otan kaikki omat, sukulaisten ja naapuruston lapset mukaan – tervetuloa! 🙂

Ja loppuun vielä perustiedot:

Peukkula on auki arkisin klo 13-20
Liput 10 euroa (lapsen seurassa tulevat aikuiset ja alle 2-vuotiaat ilmaiseksi)
Kahviosta saa kahvia ja pullaa, suolaista ja makeaa, kylmää ja kuumaa.