Eurooppa, täältä tullaan – seura ja olosuhteet loistavasti kunnossa!

21.06.2012

Jo talvella Palloliiton tarkastuksen myötä kävi selväksi, että JJK on sekä seuraorganisaationsa että olosuhteidensa puolesta kelpoinen edustamaan suomalaista jalkapalloa Euroopan kentillä. Myös UEFA:n olosuhdetarkastaja, belgialainen lakimies Jean-Francois Crucke on käynyt tarkastamassa Harjun ELY-stadionin ja todennut sen parin pienoisen hienosäädön jälkeen oivallisesti ensimmäisille karsintakierroksille kelpaavaksi!

 

Vielä aivan vihoviimeinenkin muodollisuus – aivan kirjaimellisesti mustaa valkoisella – saapui kirjallisena byrokratian rattaiden pureskelemana Nyonista UEFA:n päämajasta Harjun ELY-stadionille kuluvalla viikolla. Nyt on siis viimeisen päälle varmaa, että kaikki varmasti on kunnossa ja seura on valmis ottamaan keskisuomalaisittain historiallisen askeleen ja lähtemään omaan eurokenttien valloitukseensa!

 

Myös JJK:n hallituksen asiantuntijajäsen, UEFA-delegaatti Teuvo Holopainen, on seurannut Kettuleirin valmistautumista historiallisiin eurokoitoksiin hyvin ja luottavaisin mielin. 

 

– Kaikesta näkee, että asiat ovat täällä hyvissä käsissä!

 

 

TM