Eurocup-lippujen kauppa vauhdilla käyntiin – jo ostaneet voivat hakea omansa huomisesta matsista

27.06.2012

Liput europeleihin tästä!

 

Eurokenttien gloorian lähestyessä ja vastustajan jo selvittyä myös pääsylippukauppa UEFA Europa League -otteluun JJK vs. Stabaek Fotball on lähtenyt ryminällä käyntiin.

Pääsylippuja europeleihin on saatavilla erittäin rajattu määrä, joten Lippupalvelun verkkokauppa on yhä kätevin ja nopein ratkaisu ostaa omat lippunsa.

Pieni erä pääsylippuja on tarjolla myös JJK:n kettupisteellä Kävelykadulla tänään keskiviikkona klo 15-17 ja huomenna torstaina klo 14-16, jolloin kaupan on myös lippuja torstain kotimaiseen jännitysnäytelmään JJK vs FC Honka sekä uusia fanituotteita.

 

Jo europaikkansa varmistaneet voivat hakea lippunsa torstaina JJK vs FC Honka -ottelussa

Jo oman eurocup-paikkansa varmistaneet kausi- ja klubikorttilaiset sekä erillisen sähköpostivarauksen tehneet (ja laskunsa 25.6. mennessä maksaneet) voivat hakea omat paikkalippunsa torstaina pelattavan Veikkausliigakamppailun aikana JJK:n fanipuodista Panda-pisteeltä. Lipunnoutajien tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä ja paikan päältä voi ostaa myös lisää lippuja.

Noutamatta jääneet pääsyliput postitamme perjantain ja maanantain aikana onnellisille omistajilleen.

 

Veikkausliigaottelu JJK vs FC Honka Harjun ELY-stadionilla torstaina 28.6. klo 18:30 – tervetuloa myös zumbaamaan ennen ottelua!

UEFA Europa League -ottelu JJK vs Stabaek Fotball (NOR) Harjun ELY-stadionilla torstaina 5.7. klo 19:00 – hanki omat lippusi heti tästä!