”Ensi kerralla pisteetkin mukaan”

27.04.2014
Joukkue jakoi ansaitut kiitokset todella upealla kannustukselle

JJK-kannattajat saivat joukkueelta ottelun jälkeen todella ansaitut kiitokset

JJK korkkasi lauantaina Ykkösen kauden käyntiin vierasottelulla Valkeakoskella. Viininpunaiset kettumme olivat liikkeellä kovalla taistelulla, mutta JJK:n ajoittaisesta hallinnastakin huolimatta Haka piti pisteet kotonaan. Päävalmentaja Juha Pasoja oli kuitenkin pääosin tyytyväinen suojattiensa otteisiin.

JJK Juha Pasoja– Miehekkäästi pelasivat pojat, ei siinä mitään. Nähtiin molemmilta joukkueilta vauhdikas ottelu jossa me oltiin ehkä vähän hallitsevampi osapuoli varsinkin ekalla puoliskolla, Pasoja summaa.

Ottelun kulminaatiopiste nähtiin 76. peliminuutilla kun sekavahkon tilanteen jälkimainingeista kettuveräjänvartija Janne Korhonen katseli punakorttia ja seuranneesta rangaistuspotkusta Haka iski voittomaalin.

– Siihenhän se pitkälti ratkesi kyllä, mutta en lähde sen enempää kommentoimaan tapahtumien kulkua kun en itse edes nähnyt tilannetta.  Jalkapallossa tilanteita tulee ja tilanteita menee, Paso filosofioi.

Kokonaisuutena kettuluotsi katsookin jo vahvasti eteenpäin.

– Kyllähän tähän sopisi se vanha fraasi että enemmänkin olisi ehkä ansaittu, mutta pisteistä pelataan ja nyt niitä ei saatu. Virheistä opiksi ja eteenpäin, Juha kuittaa päättäväisesti ja toivottaa kaikki katsojat tervetulleeksi kannustamaan Ketut kotivoittoon heti ensimmäisessä ottelussaan Harjulla.

 

Ykkösen kotiavaus JJK – FC Viikingit keskiviikkona 7.5. klo 18:30 aina aurinkoisella Harjun stadionilla.

JJK-FC Viikingit ke 7.5. klo 18:30 Harjun stadionilla