Elenia Lämmön ja JJK:n elokuun Kuukauden juniori palkittiin FC Haka -ottelussa

07.08.2018

Elokuun Kuukauden juniori -palkinto JJK 07 -joukkueen Paavo Piriselle!

JJK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Elenia palkitsee kuukausittain JJK:n juniorijoukkueista tai näiden yhteistyöseuroista valitun Kuukauden juniorin. Ennen JJK:n ja FC Hakan kohtaamista lauantaina 4. elokuuta palkittiin elokuun Kuukauden juniori. Palkinto meni tällä kertaa JJK 07 -joukkueen Paavo Piriselle.

-Paavo on positiivinen ja auttavainen joukkuepelaaja, joka muistaa aina ottaa joukkuekaverinsa huomioon. Kentällä Paavo on yritteliäs ja taisteleva pelaaja, joka omaa myös huiman vasemman jalan laukauksen, kuvaillaan JJK:n 07-syntyneiden joukkueenjohdosta.

Paavoa olivat palkitsemassa Elenian Jyväskylän seudun aluepäällikkö Timo Piippanen, JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg sekä JJK-kasvatti, A-maajoukkueessakin esiintynyt huippuhyökkääjä Eero Markkanen.

Kettuperhe onnittelee Paavoa ja toivottaa tsemppiä tuleviin peleihin!

Vasemmalta Timo Piippanen, elokuun Kuukauden juniori Paavo Pirinen, Eero Markkanen ja Caius Forsberg..

JJK:n ja Elenia Lämmön juniorijalkapallo-yhteistyö

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi huhtikuusta lokakuuhun Ykkösen kauden ajan yhden juniorin JJK:n omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen Ykkösen ottelun alkua.

Palkinto voidaan jakaa joko kilpa-, haastaja- tai harrastejoukkueen pelaajalle. Palkinto sisältää diplomin ja JJK:n pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisimmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut, ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.

Kuukauden juniorin palkitsee Elenia Lämpö. Pelaajat hankkivat lämmön pintaan kentällä, Elenia Lämpö pitää huolta, että lämpöä riittää koteihin.