Cupissa tappio myös Valkeakoskella

28.01.2017

suomencup-2017-lohko-e

Haka vei Saharassa pelatussa ottelussa voiton 4-0-lukemin.

Maalinteon aloitti Kalle Multanen ja taukoon mennessä Niilo Mäenpää iski lukemiksi jo 3-0. Toisella puoliajalla JJK oli ensimmäistä paremmin mukana pelissä, mutta ei saanut palloa Joonas Immosen selän taakse. Viimeisellä kymmenminuuttisella sen sijaan Tuomas Lähdesmäki viimeisteli lopputilanteeksi vielä 4-0.

Vaikka peli näytti paremmalta kuin edellisellä viikolla Kuopiossa, näkyivät cupin avausottelussakin näkyneet ongelmat yhteispelin hioutumattomuudessa myös Saharassa  etenkin puolustussuuntaan. Puolustuspään merkkausvirheiden lisäksi ja keskikentän harhasyötöistä aukeni Hakalle paikkoja iskeä vahvasti vastaan – ja kotijoukkue myös käytti paikkansa hyvin pelatuilla hyökkäyksillä.

Myös JJK:lla oli paikkansa, parhaana 2-0-tilanteessa läpiajoon päässeellä Mikko Mannisella. Manninen kuitenkin kaadettiin rangaistusalueella, mutta tuomaristo ei nähnyt tilanteessa rikettä.

JJK ei siis pystynyt avaamaan voittotiliään vuoden toisessa ottelussaan. Seuraavaksi pelit jatkuvat kotikentällä ensi viikon lauantaina 4.2., kun Vehkahalliin vieraaksi saapuu MP. Pelin käytännön järjestelyistä lisäinfoa tulevalla viikolla.

FC Haka - JJK 4-0 (3-0)

1-0 19' Kalle Multanen

2-0 25' Niilo Mäenpää

3-0 44' Mäenpää

4-0 81' Tuomas Lähdesmäki

JJK:n kokoonpano: Jere Pyhäranta, Dmitro Platonenko, Felix Gustavsson (v), Samu Nieminen (42' Kohonen), Severi Vielma, Tommi Kari (c), Patrick Poutiainen, Mikko Manninen, Benno Hanslian, Tuomas Koppelomäki (68' Välimaa), Toni Tahvanainen.

Vaihdossa: Teppo Marttinen (mv), Ville Kirvesoja, Matti Kohonen (42'), Aatu Manninen, Verneri Välimaa (68'), Sami Nissinen.