Benjamin Typpö palkittiin Elenia Lämmön ja JJK:n toimesta syyskuun Kuukauden juniorina!

26.09.2018

Viime torstaina, 20.9., pelatussa ottelussa JJK – FC KTP palkittiin syyskuun Kuukauden juniori.

JJK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Elenia palkitsee kuukausittain JJK:n juniorijoukkueista tai näiden yhteistyöseuroista valitun Kuukauden juniorin. Torstaina 20.9. Harjulla kohtasivat JJK ja FC KTP. Ennen ottelun alkua palkittiin syyskuun Kuukauden juniori. Tällä kertaa palkinnon nappasi JJK-11 joukkueessa pelaava Benjamin Typpö.

JJK-11 joukkueen valmennusjohto kuvailee Benjaminia seuraavasti:

-Benjamin on taitava ja monipuolinen pelaaja sekä tunnollinen harjoittelija, joka haluaa oppia ja omaksuu hyvin valmennettavia asioita. Ennen kaikkea Benjamin on reilu kaikkia joukkueen jäseniä kohtaan niin harjoituksissa kuin pelitapahtumissa.

Palkintoa olivat jakamassa JJK:n edustusjoukkueen pelaaja Honar Abdi, Elenia Lämmöltä Tarja Ahlsten sekä JJK Juniorit ry:n seuravalmentaja Patrik Färm.

JJK:n ja Elenia Lämmön juniorijalkapallo-yhteistyö

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi huhtikuusta lokakuuhun Ykkösen kauden ajan yhden juniorin JJK:n omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen Ykkösen ottelun alkua.

Palkinto voidaan jakaa joko kilpa-, haastaja- tai harrastejoukkueen pelaajalle. Palkinto sisältää diplomin ja JJK:n pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisimmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut, ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.

Kuukauden juniorin palkitsee Elenia Lämpö. Pelaajat hankkivat lämmön pintaan kentällä, Elenia Lämpö pitää huolta, että lämpöä riittää koteihin.