Aurinkoinen jalkapalloviikonloppu Vehkalammella

22.03.2014

Harjoitusottelu JJK vs FC Vaajakoski la 22.3. Vehkalammella

Aurinkoinen Vehkalampi kutsuu luoksensa tänä viikonloppuna kun luvassa on keskisuomalaista kettumaisuutta kuningaslajin keskuudessa oikein tuplateholla.

Lauantaina edustuksen harjoitusottelu

JJK:n harjoitusottelun Ilvestä vastaan peruunnuttua näytti jo hetken siltä että kotikentän korkkaus siirtyy Kettujen edustusjoukkueen osalta vielä viikolla eteenpäin. Futisfanien riemuksi kivenheiton tai sanotaanko moottoritienpätkän päästä löytyi kuitenkin lyhyellä varoajalla vähintään yhtä hyvä harjoitusvastus kun aikataulut saatiin sommiteltua yhteen Keski-Suomen toisen futisylpeyden eli FC Vaajakosken kanssa. Treenimatsi pelataan tänään lauantaina klo 14:00 Vehkalammen urheilupuistossa ja otteluun on vapaa pääsy kaikille.

Suomen Cup -menestyksen johdosta JJK:lle tulee nyt suhteellisen useita otteluita nopealla tahdilla, mutta tämä ei Kettujen pääkäskijää Juha Pasojaa paina, päinvastoin.

– Ei tuossa kesäkaudellakaan liikaa huilita niin hyvä se on totutella tahtiin jo nyt. Saadaan tärkeitä peliminuutteja kaikille ja päästään kierrättämään kokoonpanoa kunnolla, Paso puntaroi.

Päivän ottelusta keskisuomalaistunut kemiläinen odottaa viihdyttävää ja vauhdikasta.

– Vaajakoskella on kova nippu taitavia pelureita, joilla varmasti riittää näyttöhaluja etenkin meitä kohtaan. Eiköhän tästä lauantaipuhteesta muodostu oikein mielenkiintoinen matsi, Pasoja ennakoi.

JJK:n alustava avauskokoonpano päivän otteluun: Teppo Marttinen – Joona Itkonen, Severi Vielma, Jordi Van Gelderen, Honar Abdi – Benno Hanslian, Janne Kuhmonen, Mikko Manninen, Iiro Järvinen – Aleksis Lehtonen, Antto Hilska

B-nuoret liekeissä pyhänä

Toisin kuin edustusjoukkueella, A- ja B-nuorilla itse sarjakausikin on käynnistynyt jo hyvän aikaa sitten ja sunnuntaina on B-nuorten vuoro jatkaa taistelua SM-sarjapaikasta kun Vehkalammella klo 13:00 käynnistyvässä ottelussa vastaan kirmaavat pohjoisen pojat FC Kemin pelipaidoissa.

Nuorten SM-karsintajärjestelmä on varsin raaka kun muutamalla tappiolla joukkue voi olla ulkona kesällä käynnistyvästä varsinaisesta SM-sarjasta. B-nuorilla oli kauteen tuloksellisesti vaisuhko aloitus mutta pelit ovat menneet kokoajan parempaan suuntaan.

– Kyllä, siinä oli välillä väsymystäkin ilmassa kun sinänsä ok-peleistä ei saatu kuitenkaan pisteitä puristettua. Ottelu ottelulta kokonaiskuva on kuitenkin kirkastunut ja koko porukka uskoo sataprosenttisesti kykyymme kerätä tarvittavat pisteet vielä jäljellä olevista otteluista, B-nuorten valmentaja Mika ”Sisu” Etelälahti summaa.

B-nuorten joukkueella on varsin vauhdikas viikonloppu sillä tänään lauantaina joukkue käy pelaamassa vierasottelun Tampereella kovavireistä Ilvestä vastaan. Sisu toivottaakin koko keskisuomalaisen jalkapalloyleisön nuorten tueksi myös sunnuntaina.

– Tuplaotteluviikonloppu, varmasti voi pojilla vähän jalka painaa mutta meillä on ryhmä täynnä kovia jätkiä. Yleisön kannustuksen avulla jaksetaan varmasti punnertaa ne viimeisetkin metrit, Etelälahti toteaa ja kannustaa ihmisiä paikan päälle nauttimaan nuorten huippufutiksesta ja kevätsäästä aina aurinkoisella Vehkalammella.

JJK B-nuoret SM-karsintasarja JJK vs FC Kemi su 23.3. Vehkalammella