Antti Tuisku uskoo JJK:n kotitaikaan

16.06.2011

jjk-antti-tuisku-uskoo-kotijoukkueen-taikaanSuomen valovoimaisimpien laulajien joukkoon jo vuosia sitten itsensä ankkuroinut Antti Tuisku uskoo JJK:n voittavan tämäniltaisen liigakamppailunsa IFK Maarianhaminaa vastaan.

– Pakko myöntää etten joitakin vuosia sitten ollut kuullutkaan JJK:sta, mutta nyt meno on ollut vakuuttavaa ja sitä on ollut mukava seurata. Toki kotivoitto sieltä on luvassa tänäänkin, joten piirretään Veikkauksen tulosvetolappuun lukemat 3-1 JJK:n voiton kunniaksi, laulajatähti visioi illan ottelua Harjun aurinkoisella stadionilla.

Antti harrastaa itsekin urheiluveikkausta välillä useitakin kertoja viikossa, joten hänen ei tarvinnut tätäkään lukemaa tempaista hatustaan.

– Kyllähän tuossa talvella tuli käytännössä kaikki Mestareiden liiga -matsit seurattua, ja toki Huuhkajien pelit myöskin. Siellä on maajoukkuekuvioissa puhaltamassa nyt uudet tuulet ja paljon nuoria saaneet näytönpaikan, se on todella hienoa. Toki Suomen jalkapallokansan pitää olla nyt kärsivällinen ja osoittaa tukensa joukkueelle, edellisenä päivänä lähes loppuunmyydyn keikan Sataman yössä vetänyt Antti kommentoi omaa näkemystään maajoukkuekuvioista.

– JJK:lle haluan toivottaa isosti tsemppiä kaikkiin peleihin ja toivottaa niin pelaajat kuin JJK-fanitkin mukaan miun keikoille. Ehkäpä sitä voisi joskus jotain yhteistä jäynääkin keksiä.

JJK kiittää Anttia tuesta ja uskoo täysillä hänen arvuuttelemiensa 3-1 lukemien käyvän toteen. Seura ja Antti lyövätkin Veikkauksen Tulosvedossa yhteisen 20 euron arvoisen vedon JJK:n kotivoiton kunniaksi ja lahjoittavat mahdolliset voittovarat tuttuun kohteeseen eli Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle.

JJK – IFK Maarianhamina tänään Harjun stadionilla klo 18:30 ja päivällä UNICEF-kävely klo 14-16. Tervetuloa!