A jatkaa vahvaa menoaan SM-sarjassa

05.09.2010
A jatkaa vahvaa menoaan SM-sarjassa

JJK:n A-nuorten joukkue voitti sunnuntaina vieraissa VJS:n Vantaan Myyrmäessä lukemin 0-1 (0-0). Voitto oli joukkueelle jo viides kauden kuudesta ottelusta.

– Erittäin tasainen peli oli, hyvät maalipaikat menivät meille ehkä 5-2. Kovaa puolustamista ja hyvää maalivahtipeliä molemmissa päissä, joukkueen valmentaja Jukka Västinen sanoo.

– Taas oli vaikea peli, mutta pojat käänsivät hienosti vieraissa meille sen. Joka äijä jaksaa puristaa, olen erittäin ylpeä joukkueesta. Kaksi pelaajaa jäi puolen vuorokauden sisällä pois, mutta vaihtopelaajat kantoivat vastuuta loistavasti. Mukana oli nytkin kuusi pelaajaa, jotka olivat lauantaina B1-joukkueen mukana Vaasassa, yhteistyö B:n kanssa toimii hienosti.

JJK on A-nuorten SM-sarjassa 15 pisteellään kärkikahinoissa. Joukkueen tavoitteena ennen sarjan alkua oli sarjapaikan säilyttäminen.

– Se on meidän tavoite edelleen, joskin tilanne on nyt se, että meidän pisteet todennäköisesti riittävät jo siihen. Aiempina kausina 15 pistettä on riittänyt säilymiseen. Mennään peli kerrallaan eteenpäin, Västinen sanoo.

Valmentajan mielestä joukkueen vahvuus on alkukaudesta ollut koko joukkueen yhtenäinen puolustuspelaaminen. Maaleista ovat vastanneet valtaosin Miikka Lahtinen, Eero Markkanen ja Peetu Lintinen.

 

Joukkueen seuraava ottelu on ensi lauantaina Hippoksella. JJK-Reipas lauantaina 11.9. kello 15.

JJK