9. kierros: Villiketut-FC Vaajakoski 2-1 (2-1)

26.06.2013

Villiketut otti keskiviikkoiltana komean päänahan voittamalla paikallisvastus FC Vaajakosken Vaajakoskella.

Derby alkoi todella vauhdikkaasti: ottelua oli takana vain joitain kymmeniä sekunteja, kun Oskari Peltonen esitteli huikeaa maalivainuaan ja vei komeasti Ketut 1-0-johtoon! Maali oli jo Peltsin kuluvan kauden kahdeksas. Iloa johtomaalista ei kuitenkaan kestänyt kettuleirissä kauan: jo neljännellä minuutilla kuittasi Kimmo Huisman tilanteen tasoiksi.

Voittomaaliakaan ei tarvinnut lopulta odotella kauaa – ja siitäkin vastasi tuttu mies: kun meneillään oli 20. minuutti, niittasi Peetu Lintinen puolestaan kauden viidennen maalinsa!

Molemmilla oli paikkansa lisäosumiin, mutta viimeistelyn ontuminen ja maalivahtien torjunnat estivät niiden synnyn ja niinpä taukotulos jäi myös lopputulokseksi: 2-1.

Villiketut – FC Vaajakoski 2-1 (2-1) Peltonen 1′, Lintinen 20′ – Huisman 4′

Ville Viljala, Juuso Oikarinen, Joona Itkonen (v), Severi Vielma (v), Niklas Virtanen, Peetu Lintinen, Robert Taylor (v) (77′ Matti Kohonen), Aleksi Kaakinen, Janne Kuhmonen, Jarkko Kosunen (46′ Juuso Haapasaari), Oskari Peltonen (39′ Toni Järvinen).