B17: Tasainen vääntö Viitaniemessä

03.06.2014

Uudella Viitaniemen tekonurmella pelattattiin B17 kärkikamppailu jo kello 15:00. SJK yhden ottelun enemmän pelanneena oli saalistanut pisteen enemmän. Tiedossa oli siis hyvin vauhdikas peli.

Genci

Seinäjokelaiset aloitti pelin vahvasti. Vastustaja oli erittäin fyysinen, joten kampailutilanteissa massa etu oli SJK:n puolella. Alussa se aiheutti pieniä ongelmia, mutta nopeasti peliasettui uomiinsa. Ottelun ensimmäinen osuma nähtiin 9 minuutin kohdalla kun harhasyötön jälkeen SJK pelaaja nosti pallon takatolpalle, josta seinäjokelaiset viimeisteli 1-0.

Osuman jälkeen JJK otti ottelun haltuunsa. Enemmän tai vähemmän vaarallisia hyökkäyksiä saatiin aikaiseksi mutta 6 pelaajan puolustuslinja oli vaikea murtaa. Viimeinen Genci sooloili pallon vasemmalta sivustalta boxiin, josta löysi Jessen joka viimeisteli tasoituksen 1-1, 31 minuutin kohdalla.

Toinen jakso jatkui samalla rytmillä ja SJK joutui vetäytymään entisestään saaden vaaranpaikkansa pitkillä purkupalloilla. JJK hyökkäämisestä puuttui viimeinen terävyys jolla olisi luotu parempia maalipaikkoja. Kuitenkin luotiin riittävästi voittoon, mutta päättäväisyys tilanteissa uupui. Näin ollen ottelu päättyi 1-1.

B17: JJK - SJK 1 - 1 (1 - 1)

1-0 09' Joonas Lepistö (SJK)

1-1 22' Jesse Kopakkala