B17: Revanssi oululaisista

15.06.2014

Oululaiset ottivat heti pelin alusta asti ylhäältä kiinni ja tekivät näin meidän pelinavauksesta vaikeata. Jouduimme avaamaan peliä hieman normaalia pidemmillä palloilla ja hetkittäin tuntui että peli oli aika sekavaa. Ottelun alku oli sekavaa, tosin OLS:in pientä hallintaa. Kuitenkin JJK laittoi pallon maaliin oikeastaan ensimmäisestä kunnon tilanteesta. Genc sai keskityksen laidalta ja otti pallon rauhallisesti haltuun ja laittoi sen varmasti sisään. Toinen maali oli kuin oppikirjasta – JJK:n pallonriisto vastustajan 30 metrissä, nopeat syöttö, laukaus ja riparista pallo maaliin Jessen toimesta. Puoliajalle mentiin JJK:n 0-2 johdossa.

Jesse

Toisella puoliajalla OLS lähti heti alusta asti hakemaan kavennus maalia, mutta JJK:n tiivis paketti puolusti todella kurinalaisesti. Toinen puoliaika oli selkeästi OLS:in pallonhallintaa – vaikkakin JJK kontrolloi peliä todella kurinalaisessa puolustuksella. Kolmas maali syntyikin kun Niko Kinnunen riisti TAAS pallon vastustajalta ja tempokuljetuksen jälkeen vapautti syötöllään Patun läpiajoon joka kylmänviileästi ohitti maalivahdin ja laittoi pallon tyhjään maaliin.

Eritysmaininta on annettava todella hienosta joukkuepelaamisesta sekä yhteishengestä. Jopa OLS:in valmentaja ihmetteli kuinka yhtenäinen joukkue meillä oli kasassa.