B17: Huonommallakin esityksellä voittoon

16.06.2014

Sarjassa viidentenä majaileva KPV tuli aurinkoiselle Viitaniemen tekonurmelle kartuttaakseen pistetiliä ja saavuttaakseen lähtöpisteitä syyskierrokselle, joita jaetaan 3:lle parhaalle joukkueelle. Joukkueet kohtasivat myös SM-karsintasarjassa, jolloin JJK oli parempi numeroin 5-2.

Genc

Ketut testasi uutta ryhmitystä kylmiltään, joka aiheutti hieman käynnistysvaikeuksia. Otttelun ensimmäisillä minuuteilla henkilökohtaisten painostamattomien virhesyöttöjen määrä oli liian korkea, jolloin jouduimme turhan usein hetkellisesti puolustuskannalle. Ei kovin fiksua pelaamista…onneksi kuitenkin hieman saatiin nostettua tasoa ja lajikin alkoi muistuttamaan jalkapalloa.

Ottelun hieman selkiinnyttyä ja muutaman omille syötetyn pallon jälkeen päästiinkin jo maalipaikoille, josta sitten maalinedustalta viimeisteli Genc. Aktiivisesti prässännyt Mikke sai pallon ja sitä kautta palkinnoksi viimeistelemään yksin läpi tilanteesta kontrolloidusti 2-0 kun matsi oli vanhentunut 13 minuuttia. Tämän jälkeen ruuti olikin kosteampaa, paikkoja luotiin paljon, mutta maalipaikoista puuttui terävyys. KPV pyrki roiskimaan palloa linjan taakse saamatta sitä kertaakaan vaarapaikalle, ketut antoi KPV:n pyörittää peliä omalla kenttäpuoliskolla.

Toiselle jaksolle Ketut nosti prässiä ja sitä kautta KPV:n vähätkin tilanteet väheni. Vain kolme minuuttia aiemmin kentälle otettu, vammasta toipuva, Opa niittäsi pallon keskialueen murtautumisen päätteksi 30 metristä riman alle ja maalivahti oli voimaton. Keskialueella pörrännyt Pörri teki hienon ”give-and-go” suorituksen päätteeksi maalin, vihdoin Viitaniemen kirous oli poistunut. Loppulukemat tyylitteli Ertsin hyvän tilanneprässin päätteeksi hyökkäykseen mukaan noussut toppari Joona Rautamies, joka tahtomaalillaan jyräsi pallon etunurkasta sisään.

B17: JJK - KPV 5 - 0 (2 -0)

1-0 8' Genc Kovaqi
2-0 13' Mikael Luostarinen
3-0 43' Olli Piili
4-0 65' Mikko Ala-Porkkunen
5-0 80'+2' Joona Rautamies