Harrastamisen Karuselli

Tule mukaan viihtymään Jyväskylän ensimmäisen stadionkeikan etkoille, jolloin lapset valtaavat Harjun stadionin Savannisinfonian tahdittamana!

Tapahtumassa nähdään ja kuullaan paikallisten urheiluseurojen toiminnallisen harrastuskarusellin lisäksi Jyväskylä Sinfonian ja Keski-Suomen Tanssin Keskuksen yhteistyön helmiä. Millaisia hahmoja ja eläimiä tapaammekaan tässä musiikin ja tanssin täyteisessä konsertissa? Se selviää Harjun stadionilla Jyväskylä Sinfonian koko perheen ilmaiskonsertissa!

Korona-aikana harrastaminen on ollut haasteellista. Erityisesti pienemmät harrastajat ovat tästä kärsineet, mikä on näkynyt harrastamisen vähentymisenä niin liikunnan kuin kulttuurin parissakin. Harrastamisen karusellilla haluamme yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa esitellä ja tarjota niin kulttuuria kuin kokeilemisen kokemuksia liikunnasta. Tule tutustumaan laadukkaaseen tarjontaan.

Lapsiperheille on tulossa puuhailurikas iltapäivä, missä naurua ja vauhtia on luvassa. Liikunnan esittelypaikat on suunniteltu aktiivisiksi, eli tekemällä tutustut, innostut ja ehkä jopa rakastut!

 

Konsertin seuraaminen turvallisesti

Tapahtumassa noudatetaan tartuntatautilain pykälässä 58 c säädettyjä hygieniavaatimuksia.

Tapahtumassamme, kuten koko kaupungissa, on voimassa vahva kasvomaskisuositus. Maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön.

Ethän tule tapahtumaan sairaana, jos sinulla on koronalle tyypillisiä oireita tai mikäli epäilet altistuneesi koronavirukselle. Käsidesiä on yleisön käytettävissä runsaasti mm. sisäänkäynnin yhteydessä, myyntipisteillä sekä wc-tiloissa.

Stadionalueella on runsaasti tilaa levittäytyä ja seurata konserttia reiluin turvavälein.

 

Pysäköinti

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja.

Keskustan parkkialueita ja kadunvarsiparkkipaikkoja sekä julkista liikennettä kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

 

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Stadionin portit avataan klo 11:30 ja konsertti alkaa klo 12:00

Liikuntatorin  on organisoinut JJK juniorit. Mukana on paljon lajeja ja seuroja laidasta laitaan.

 

Harjurokki - klikkaa tästä