Kauden vierasavauksesta Mikkelissä niukka tappio

10.05.2015

2015-05-10 18.33.20

Kausi 2015 avattiin myös vierasotteluiden osalta äitienpäivänä Mikkelissä.

JJK hallitsi ottelua, mutta kotijoukkue oli tehokkaampi ja otti niukan voiton Jasse Tuomisen ensimmäisen puoliajan maalilla.

Mikko Manninen oli lähellä viedä vieraat johtoon jo aivan ottelun alkuhetkillä. Pallo kumahti kuitenkin vain ylärimaan.

Myös MP sai ensimmäisen vaarallisen paikkansa jo varsin alussa. Janne Korhonen veti kuitenkin pidemmän korren.

Avausmaali nähtiin kuitenkin puolen tunnin kohdalla, kun Tuominen pääsi riemastuttamaan kotiyleisöä ja siirsi isännät 1-0-johtoon. JJK hallitsi puoliajan lopun, muttei saanut tasoitusta tehtyä.

Kettupaidat hallitsivat palloa myös toisella jaksolla, mutta eivät onnistuneet rikkomaan isäntiensä tiivistä puolustusta. Pahimmat paikat nähtiinkin lopulta Korhosen vartioimalla maalilla – lisäosumia kettuvahti ei kuitenkaan taakseen päästänyt ja niin MP juhli avausvoittoaan Ykkösessä 1-0-tuloksella.

Seuraavaksi JJK saa vastaansa kotikentällään EIF:n keskiviikkona 13.5. klo 18:30.

MP - JJK 1-0 (1-0)

1-0 29' Jasse Tuominen

JJK:n kokoonpano: Janne Korhonen; Benno Hanslian (85' Peltonen), Teemu Vaarakallio, Antto Tapaninen (67' Itkonen), Niko Markkula; Matti Lähitie; Jasin Abahassine (59' Lehtonen), Tommi Kari (c), Saku Leppänen, Mikko Manninen; Antto Hilska.

Vaihdossa: Teppo Marttinen, Joona Itkonen (67'), Aleksis Lehtonen (59'), Jarkko Kosunen, Iiro Järvinen, Oskari Peltonen (85'), Arjan Goljahanpoor.