JJK-FC Inter  0-3 (0-3)
28. Henri Lehtonen 0-1
30. Henri Lehtonen 0-2
37. Mika Ojala 0-3

JJK sai kauden kolmanteen kotiotteluunsa vieraaksi FC Interin. Lähes sataprosenttisesti paikkansa hyödyntänyt Inter otti selkeän 0-3 (0-3) vierasvoiton ja jätti JJK:n edelleen metsästämään ensimmäistä kotivoittoa ja -maalia.

Ottelun alku oli tasainen, joskin kotijoukkue piti hienokseltaan enemmän palloa Interin pelatessa hyvin passiivisesti ja vetäytyessä. Vaarallisia tilanteita ei nähty.

Noin puolen tunnin paikkeilla ottelu ratkesi vieraiden nopeisiin vastahyökkäyksiin. Ensin 28. minuutilla Inter pääsi nopeaan, Mika Ojala keskitti oikealta laidalta matalan pallon maalille ja laitahyökkääjänä ottelussa pelannut Henri Lehtonen sijoitti maalin edestä pallon verkon perukoille.

Kaksi minuuttia myöhemmin sama mies oli jälleen asialla. Daniel Osinachi keskitti pallon JJK:n rangaistusalueelle, Lehtonen nousi taustalta ja ampui puolivolleystä pallon takakulmaan.

Vain seitsemän minuuttia tästä pallo oli kolmannen kerran Mihaly Szerovayn selän takana. Pari minuuttia myöhemmin ja Inter iski jo kolmannen maalinsa. Huolimattomasti puolustettu tilanne avasi vapaan vetopaikan Mika Ojalalle, joka ei epäonnistunut.

JJK:n maalipaikat olivat avausjaksolla kortilla, paras tilanne oli Patrick Poutiaisen kaukolaukaus 32. minuutilla.

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen yritti herätellä omiaan vaihtamalla puoliajalle kentälle lisää hyökkäysvoimaa Lasse Linjalan ja Tommi Karin muodossa. Joukkueen peli piristyi toisella jaksolla huomattavasti, mutta niin Kari ja Linjala kuin Jukka-Pekka Tuomanenkin epäonnistuivat hyvissä tilanteissaan.

Inter-kapteeni Lehtonen kaatoi avauskokoonpanossa debytoineen Samu Niemisen 74. minuutilla toisen keltaisen kortin arvoisesti.  JJK vyörytti viimeisen vartin, mutta ei saanut kavennusosumaa aikaan.

JJK jäi maaleitta neljännen kerran peräjälkeen, ja myös Vaajakosken kotikirous sai jatkoa.