Villiketut 2017

villiketut-kakkonen-logot

Villikettujen pelaajisto koostuu lähes yksinomaan JJK:n A- ja B-nuorten pelaajistosta . Tarkoituksena on tarjota lahjakkaille nuorukaisille ensimmäinen kosketus miesten peleihin ja toki varmistaa samalla että kaikki pelaajat kaikissa joukkueissa saavat sopivasti minuutteja tiukoissa ja kehittävissä otteluissa. Joukkueessa pelaa myös JJK:n nuoriin yli-ikäisiä pelaajia, joille halutaan antaa mahdollisuus kasvaa Veikkausliigan peleihin.

Villiketut pelaavat kaudella 2017 Kakkosen pohjoislohkossa eli Lohko C:ssä. Kaudella 2016 omassa Kolmosen lohkossaan toiseksi sijoittuneet Kettupaidat saivat sarjapaikan täydennysmenettelyn myötä, kun FC YPA joutui hakeutumaan konkurssiin ja näin myös luopumaan sarjapaikastaan.

Villikettujen lisäksi lohkossa ovat TP-47, AC Kajaani, OTP, Hercules, KajHa, GBK, JBK, VIFK, Närpes Kraft, PK -37 sekä KuFu. Lohkoja on kolme ja jokaisessa pelataan 12 joukkueen kaksinkertaiset sarjat, jolloin ottelukierroksia on kaikkiaan 22. Sarjakausi alkaa Villikettujen osalta AC Kajaanin vieraana 30.4. ja päätöskierros pelataan 30.9., jolloin Kettupaidat isännöivät Närpes Kraftia.

Kettulauman kotikenttänä toimii jatkossakin Viitaniemi. Liput maksavat 5 euroa ja JJK:n kausikorttilaisille 2 euroa. Ainoastaan Fox Cardilla vapaa pääsy.

Kakkosen otteluohjelma kokonaisuudessaan löytyy Palloliiton Tulospalvelusta.

JJK:n verkkosivut ja sosiaalinen media (Facebook, Twitter & Instagram) seuraavat Villikettujen menoa ja meininkiä läpi kauden aina mahdollisuuksien mukaan.

Ottelut

Villikettujen pelit Kakkosen C-lohkossa –  Kakkosen otteluohjelma kokonaisuudessaan tuloksineen ja pöytäkirjoineen löytyy Palloliiton Tulospalvelusta täältä.

 

 

 

 

Pelaajat

ALA-PORKKUNEN MIKKO
DANQI JETON
ERVASTI ROOPE
HANSLIAN FABIAN
HEIMONEN JARKKO
HIETAMÄKI SAMULI
HÖGBACKA NIKO
IKÄHEIMO SEVERI
KINNUNEN NIKO
KOPAKKALA JESSE
KOVAQI GENC
KOVAQI GENTRIT
LUOSTARINEN MIKAEL
MEHTÄLÄ MATIAS
NISSINEN SAMI
PORKKA JONNE
RAUTAMIES JOONA
RIIHIMÄKI AATI
RYTILAHTI JAN
SALLINEN OSKARI
SUOMINEN JOONAS
TAMMELIN TOPIAS
TORKKOLA EERO
TURPEINEN ELMERI (Aidon)
VÄLIAHO PANU
ÅSTRÖM PETTERI
ÖSTERLUND TATU

aidon-logo-2015

Valmennus & taustat

Valmennuskoordinaattori

Janne Korhonen

janne.korhonen@jjk.fi

Joukkueenjohtaja

Sanna Kahila

050 338 4413

sanna.kahila@jjk.fi

Vastuuvalmentaja

Sami Mustalampi

Valmentaja

Mika Marttinen

Huoltaja

Seppo Väliaho

Maalivahtivalmennus

Janne Korhonen

Fysiikkavalmennus

Antti Luhta

antti.luhta@jjk.fi

Aikaisemmat kaudet:

Villiketut 2014