Viljala paikkaamaan loukkaantunutta Marttista

23.02.2016

2015-09-15_jjk-eif_0008

Kettukasvatti Ville Viljala liittyy joukkueeseen kevään kattavalla sopimuksella.

Teppo Marttinen nousi Kettupaitojen ykkösvahdiksi Janne Korhosen jouduttua pitkäksi aikaa pois pelikentiltä akillesjännevamman vuoksi. Myös ylioppilaskirjoituksiaan tekevä kettuvahti oli kuitenkin kovaonninen, sillä Marttinen loukkasi kättään viime viikolla harjoituksissa. Toipuminen takaisin pelikuntoon murtuman jäljiltä kestänee parin kuukauden verran.

Edustusjoukkueen kakkosvahdiksi Marttisen ohelle nostettiin aiemmin Severi Ikäheimo A-nuorista, joten Marttisen loukkaantumisen jälkeen ketturingin maalivahtisosasto uhkasi jäädä varsin kapeaksi. Apu löytyi kuitenkin läheltä ja tutusta nimestä: Ville Viljala palaa nyt kasvattiseuraansa toukokuun loppuun asti ulottuvalla sopimuksella.

viljala-20160222Vuonna 1995 syntynyt Viljala pelasi viime kaudella Ykköstä EIF:n ykkösvahtina ja on ollut talven mittaan mukana JJK:n harjoitusringissä.

– Teppo joutuu nyt hetkeksi sivuun ja se on tietenkin todella harmillista. Onneksi saatiin kuitenkin Ville paikkaamaan ja myös samalla myös sopivasti Ykkösen kokemusta mukaan. Hyvä, että hän oli nyt lähistöllä ja käytettävissä, toteaa päävalmentaja Juha Pasoja.

Viljala palaakin nyt parin kauden poissaolon jälkeen tuttuun joukkueeseen – ja syy lähistöllä oleskeluun löytyy kentän ulkopuolelta.

– Opiskelut alkoi juuri, niin ihan hyvään saumaan tämä nyt tuli. Eipä tuosta paljon tutummaksi jengi taida päästä, niin on helppo tulla mukaankin.

Takana on vuosi tammisaarelaisjoukkuessa. Sarjanousijana kauteen lähteneen EIF:n peli ja tulokset paranivat kauden edetessä ja lopulta sarjapaikka varmistuikin hyvissä ajoin.

– Joukkueena saatiin tavoite täyttymään lopulta melko selvästikin ja sarjapaikka pysyi. Itse pääsin pelaamaan paljon, joten olihan se kaikin puolin oikeen ok kausi.

Uusvanhan kettuvahdin sopimus kestää toukokuun loppuun ja tuolloin tilannetta tarkastellaan uudelleen.

– Siihen asti on aikaa antaa näyttöjä – JJK:lle ja muille joukkueille. Varmaan tämä on molempia osapuolia palveleva kuvio.

2015-09-15_jjk-eif_0038