Uusi upea yleisöennätys – katso kuva- ja videokooste HJK-pelistä

08.08.2011

1Taistelupari. Gruborovics haastoi Dawda Bah'n erinomaisesti keskialueella

JJK kuittasi lauantain Juhlapäiväottelussa uuden upean yleisöennätyksen, kun kärkikamppailu HJK:a vastaan veti Harjulle hulppeat 5 576 katsojaa. Seura on yleisöennätyksestä enemmän kuin mielissään.

– Mikään ei voi enempää ilahduttaa kuin se, että meidän tekemiset kiinnostavat ihmisiä ja porukka tulee Harjulle. Tämä on meidän toiminnalle suurin mittari, että miten paljon me kiinnostetaan jyväskyläläisiä ja keskisuomalaisia, toimitusjohtaja Joni Vesalainen myhäilee.

– Samalla haluan pahoitella sitä, etteivät Harjun fasiliteetit ole tällaisen tapahtuman tasolla ja iso osa yleisöstä joutui seisomaan juoksuradoilla. Toivotaan, että yhteistyössä kaupungin kanssa saadaan uusi pääkatsomo mahdollisimman pian, ja olosuhteet siten kuntoon.

0-2 -tappiosta huolimatta tapahtuma oli äärimmäisen onnistunut, ja iso ihmismassa käyttäytyi hyvin.

– Erityisesti haluan antaa kiitosta runsaslukuisille vieraskannattajille, jotka käyttäytyivät erittäin tyylikkäästi keskittyen oman joukkueen tukemiseen, Vesalainen sanoo.

Vihje: klikkaa ensimmäistä kuvaa, jonka jälkeen voit katsoa koko kuvakoosteen diaesityksenä.

Katso myös ottelukooste yhteistyökumppanimme Keskisuomalaisen sivuilta!

2Harju pullisteli jo lammittelyn aikana  

Harju oli ääriä myöten täynnä jo reilusti ennen ottelun alkua.

4Pasi Laaksonen nimettiin Veikkausliigan Legendaksi  5Kapteeni Hyyrynen johdatti joukkueen areenalle

Esillä olivat niin Lastu ry kuin Veikkausliigan Legenda Pasi Laaksonen.

6Virtasen pujottelu paattyi niukkaan ohilaukaukseen  7Ei uppoa. Hyyrynen paasi puskemaan Grubon loistokeskityksesta

Ei osunut Jamppa, ei Hyyrynen.

8Manninen aiheutti harmaita hiuksia Zenelille ja Kansikkaalle  9Akseli Pelvas on kauden ensimmainen voittomaalin Harjulla tehnyt vierasjoukkueen pelaaja

Topi tarkkailee taustalta Manua, Pelvaksen maalijuhlia vähemmän.

10HJK-toppari Rami Hakanpaa loukkaantui vakavan nakoisesti.  Onneksi pahimmalta lopulta saastyttiin, JJK toivottaa Rambolle pikaista toipumista  11Aki Riihilahti ja muu HJK-penkki hiiltyi katsomosta kuuluneeseen huutoon. JJK ei hyvaksy loukkaantuneen vastustajan pelaajan ivaamista

Hakanpään loukkaantumisessa oli lopulta onni onnettomuudessa. Typerät huudot katsomosta saivat tilanteessa tylyn tuomion.

12Laheskaan kaikki eivat mahtuneet katsomoihin 13Huikean ottelun pelannut Janne Korhonen otti tamankin Teemu Pukin yrityksen 14Suomi-futiksen ikoni Jari Litmanen ratkaisi pelin heti kentalle paastyaan

15Kansikkaan tatsi ei tassa tilanteessa ollut samettia