Toimitusjohtaja Petro Punna jättää JJK:n

26.05.2014

Petro Punna Harjulla

JJK Keski-Suomi Oy on irtisanonut toimitusjohtaja Petro Punnan tuotannollisin ja taloudellisin perustein. Punna aloitti toimitusjohtajana marraskuun 2013 alussa.

Päätös erinomaista työtä tehneen miehen työsuhteen päättämisestä oli seuran hallitukselle kaikkea muuta kuin helppo.

– Ristiriitainen tilanne, sillä aloite keskusteluun tuli Punnalta itseltään, toteaa JJK Keski-Suomi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Lassi Hietanen.

– Punna analysoi JJK:n liiketoimintaa suhteutettuna nykyiseen toimintaympäristöön ja totesi, ettei seuran kulurakenne kestä ympärivuotista ammattijohtajaa.

Laadukasta työtä joka sektorilla

– Petrolle annettiin syksyllä myynnin johtamisen ohella tärkeimmiksi tehtäviksi johtajuusvajeen täyttäminen ja urheilullisen strategian luominen seuralle. Punna onnistui kaikissa työtehtävissään yli odotusten. JJK:n uskottavuus on palautunut vaikean viime kauden jälkeen ja tämän kauden edustusjoukkue on koottu johdonmukaisesti ja ennalta määriteltyä strategiaa noudattaen, Hietanen jatkaa.

Onnistumiset eivät suinkaan lopu siihen.

– Talouspuolella Punnan työ näkyy konkreettisesti huhtikuun lopun välitilinpäätöksestä. Olemme pystyneet putoamisesta huolimatta pitämään liikevaihdon viime vuoden tasolla ja samaan aikaan karsimaan menoja yli 200 000 euroa. JJK Keski-Suomi Oy on matkalla kohti historiansa ensimmäistä voitollista tilinpäätöstä.

Oikea mies, oikea paikka – mutta valitettavasti väärä aika

– Voidaan sanoa, että Petro oli oikea mies oikeassa paikassa, mutta valitettavasti väärään aikaan. JJK kunnioittaa suuresti sekä Punnan toimintaa seurassa että tapaa asettaa seuran etu oman edun edelle. Olemme erittäin kiitollisia Petrolle. On mahdollista ja jopa todennäköistä, että tulevaisuudessa hänet nähdään JJK:ssa taustavaikuttajan roolissa, Hietanen päättää

Koko JJK-perhe kiittää Petroa hänen seuran eteen tekemästään työstä ja toivottaa isosti tsemppiä tuleviin haasteisiin!