Tänään tarjolla palvipossua! Käytännön infoa JJK-AC Kajaani -otteluun

16.06.2018

JJK jatkaa kotiotteluitaan lauantaina, kun Harjulla vastaan asettuu sarjanousija AC Kajaani klo 18:30 alkaen. Tässä käytännön infoa ottelutapahtumaan liittyen.

JJK Grillimakkaran valmistaja Säilyke Herttua tuo lauantain JJK – AC Kajaani –otteluun tarjolle harvinaista ja aivan erityistä herkkua – kokonaisen kuuman palvisian!

Sika on Laukaalaiselta Pohjosahon tilalta ja savustettu Säilyke Herttualla Uuraisilla. Tätä spesiaaliherkkua ei kannata missata! Palvisikaa on saatavilla heti porttien auettua klo 17:30. Tervetuloa herkuttelemaan! (HUOM! Varaathan käteistä mukaan.)

Possulla herkuttelemalla tuet myös hyvää asiaa, sillä palvisian myynnin tuotto ohjataan JJK Juniorit ry:n yhteiskuntavastuutilille, jolla tuetaan vähävaraisten junioreiden jalkapalloharrastusta.

Olethan jo huomannut JJK:n ottelutapahtumien uudistuneen ruokatarjonnan?

JJK:n kotiotteluissa tällä kaudella suolaista vaihtoehtoa löytyy niin isoon kuin pienempäänkin nälkään! Huhtikuussa lanseerattu Säilyke Herttuan valmistama ”JJK Grillimakkara” on 80% lihaa ja paikallista sellaista: Pohjosahon tilalta Laukaasta. Makkaravalikoimaan kuuluu lisäksi suuren suosion saavuttanut mausteisempi Juusto-Chorizo. Molempia siis saatavilla sekä JJK:n otteluista Harjulta että suuresta osasta Jyväskylän alueen päivittäistavarakauppojen valikoimaa.

Tälle kaudelle Harjun stadionin uudistuneeseen tarjontaan kuuluu lisäksi mm. Jahvan hodareita, chili- tai normaalilla nakilla.

Anniskelulupien lopullista varmistumista sen sijaan odotellaan ikävä kyllä edelleen.

Aiempina vuosina JJK yhdessä anniskelusta vastaavan yrityksen kanssa on hakenut anniskeluluvat omiin kotiottelutapahtumiinsa. Nyt yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa sovittiin, että kaupunki vastaa anniskelulupien hakemisesta kaikkiin Harjun isoihin urheilutapahtumiin kesän ajaksi – myös esimerkiksi tulevia Kalevan Kisoja ja Neste Ralleja ajatellen. Lupaprosessissa Aluehallintovirasto AVI antaa hyväksyntänsä kaupungin toimittamaan Harjun anniskelualueita koskevaan suunnitelmaan, jonka myös poliisiviranomainen omalta osaltaan hyväksyy.

JJK ja anniskelija ovat toimittaneet jo varhain keväällä omalta osaltaan suunnitelmat, joista käy ilmi, että JJK:n kotiotteluiden osalta anniskelualueisiin ja -järjestelyihin on tulossa vain hyvin pieni muutos. Lupia haetaan nyt kuitenkin samalla myös muihin Harjulla järjestettäviin urheiltapahtumiin ja siksi lupaprosessissa on siis nyt mukana vielä aiempaa useampi osapuoli, eikä kaupunki ole hakenut anniskelulupia aiemmin vastaavalla tavalla, joten prosessi on vaatinut enemmän lisäselvityksiä kuin etukäteen osattiin ennakoida. Omat ongelmansa prosessissa ovat johtuneet virasto-osapuolten välisestä tiedonkulun hitaudesta, jonka vuoksi viimeisintä sinettiä edelleen odotellaan. Kaupunki on nyt kuitenkin toimittanut viimeisetkin pyydetyt lisäselvitykset ja AVI on luvannut tehdä hyväksynnän mahdollisimman pikaisesti.

Muut kioskipalvelut palvelevat kuitekin tuttuun tapaan normaalisti eli tarjolla on alkoholittomia virvoitusjuomia, jäätelöä ja pikkupurtavaa grillituotteiden lisäksi!

Ottelun ennakon pääset lukemaan täältä!