Sunnuntaina vastassa TamU

27.02.2022

JJK ja TamU ottivat mittaa toisistaan Vehkahallissa joulukuussa

JJK kohtaa sunnuntain harjoitusottelussa tamperelaisen TamU:n Pirkkahallissa klo 16:30 alkaen

Kettupaidat kohtaavat sunnuntaina Pirkkahallissa pelattavassa harjoitusottelussa Kakkoseen kaudelle 2022 nousseen TamU:n. Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran Jyväskylässä joulukuussa, kun JJK isännöi talven ensimmäisessä harjoituspelissään tamperelaisia. Vauhdikas ja kaiken kaikkiaan tasaväkinen ottelu päättyi vieraiden niukkaan voittoon, kun TamU iski katkeran 2-3-voittomaalin aivan ottelun viime hetkillä. Varsin nuorekkaalla joukkueella liikkeellä ollut JJK sai tuolloin vastaansa niinikään vahvasti tryout-miehistöllä pelanneen vierasjoukkueen, joten sunnuntaina kentällä nähdään mahdollisesti hyvinkin erilaiset joukkueet joulukuun kamppailuun verrattuna.

Jukka Listenmaan valmentama ja uutta tulemista tekevä Tampere United on alkavalla kaudella yksi Kakkosen B-lohkon nousijajoukkueista. TamU nappasi viime kauden Region’s Cupin voiton myötä myös paikan tulevan syksyn UEFA Region’s Cupiin. Pre-season on sujunut Listenmaan joukkueelta tulosten valossa erinomaisesti, sillä se on voittanut kaikki vuoden 2022 puolella pelaamansa neljä harjoitusottelua suvereenisti maalierolla 19-3. Viime kaudella Kolmosessa TamU ei hävinnyt otteluakaan, joten voitokas vire on saanut jatkoa harjoituskaudella. Kettupaidoilla onkin siis sunnuntaina vastassa itseluottamusta uhkuva ja huippuvireinen nippu pelaajia.

Uuden päävalmentajansa Toni Lehtisen alaisuudessa pelaava JJK on kohdannut pre-seasoninsa aikana varsin eri tasoisia vastustajia eikä ole tulosten valossa päässyt vielä ihan samanlaiseen lentoon kuin sunnuntain kotijoukkue. Miesten Ykkösen SJK Akatemialle ja KuPS:n liigamiehistölle kärsittyjen selvänumeroisten tappioiden jälkeen JJK palasi kuitenkin voittojen tielle kukistamalla viime viikonloppuna Äänekoskella pelatussa harjoitusottelussa paikallisvastustaja FC Vaajakosken. Sairasteluista kärsinyt kettulauma oli liikkeellä melkoisen vajaamiehisenä, mutta hankki siitä huolimatta kamppailusta itselleen 2-1 -voiton Aatu Mannisen ja Maxime Nzezan osumilla. JJK hallitsi palloa ja piti FCV:n pääasiassa hyvin poissa vaarallisimmilta maalipaikoilta, mutta vaajakoskelaiset pääsivät iskemään kavennusosuman lopulta kulmapotkusta.

Sunnuntain harjoitusottelua voi seurata TamU-TV:ssä. Myös JJK:n Twitter seuraa pelin kulkua tuttuun tapaan.

TamU – JJK || 27.2.22 klo 16:30 || Pirkkahalli, Tampere