RoPS-JJK: Reintam debytoi liigassa, Hyyrynen nousee avaukseen

12.05.2011

120511RoPS_JJKJJK tekee illan RoPS-ottelun avauskokoonpanoonsa kaksi muutosta kahteen ensimmäiseen liigapeliin nähden. Huomionarvoisinta lienee, että Mikk Reintam korvaa puolustuslinjassa Juha Pasojan. Rovaniemellä nähdään näin Reintamin debyyttiottelu Veikkausliigatasolla.

– Kyse on ihan puhtaasti siitä, että jaetaan kuormitusta. Kukaan puolustuslinjassa ei ole pelannut huonosti, eihän me muuten oltaisi pelattu kahta nollapeliä, valmentaja Jori Särkkä huomauttaa.

– Meillä on hyvä kilpailutilanne puolustuksenkin pelipaikoista.

Mikko Hyyrynen puolestaan korvaa kärjessä Tommi Karin. Tämäkin muutos menee pitkälti rotaation piikkiin.

– Mike on päässyt koko ajan parempaan iskuun kylkivammansa jäljiltä. Maanantaina nähtiin jo tuttua Hyyrystä, hän oli vaarallinen hyödyntäen omia vahvuuksiaan. Toisaalta Tommi on monikäyttöinen pelaaja ja tuo vaihtopenkiltä paljon lisää virtaa, Särkkä toteaa.

Poissa kokoonpanosta ovat maajoukkuetehtävissä olevat lupaukset Ville Viljala ja Samu Nieminen. Viljalan paikan toisena maalivahtina ottaa A-nuorten Samuli Ala-Kasari.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Virén, Okkonen, Reintam, Latikka; Gruborovics, Korte, Tuomanen, Manninen; Virtanen, Hyyrynen.

Vaihtopenkki: 31 Ala-Kasari, 5 Pasoja, 10 Kari, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 16 Markkula, 23 Poutiainen

RoPS-JJK Rovaniemen keskuskentällä klo 18.30.