Puolen kauden kausikortit nyt myynnissä

17.07.2015

puolenkaudenkausari4

Kuluvan kauden kotiotteluiden osalta ollaan puolivälissä – sen kunniaksi laitoimme kausikorttien hinnat uusiksi!

Omista kasvateista koottu joukkue taistelee Ykkösen kärkipäässä ja etenkin Jyväskylässä pelipäivä todellakin on juhlapäivä, sillä JJK on ollut kotikentällään voittamaton.

Juhlapäiviä on takana seitsemän ja jäljellä vielä toiset seitsemän ja noihin otteluihin voit lunastaa nyt itsellesi kausikortin höylättyyn hintaan: pääkatsomokortti 80 euroa ja aurinkokausikortti sekä eturyhmien kausikortti 50 euroa!

2015-07-11_0246Pääkatsomokausikortti on ainoa keino varmistaa sama tietty, haluttu istumapaikka pääkatsomosta ottelusta toiseen – kausikorttilaisten paikat on merkitty ja irtoliput myydän numeroimattomina. Kausikorttilaiset saavat myös etuosto-oikeuden omaan paikkaansa tulevalle kaudelle! Puolen kauden pääkatsomokausikortin ostajat saavat erityisetuna viisi kahviin ja pullaan ottelutapahtumissa oikeuttavaa lipuketta.

Irtolippu pääkatsomoon maksaa 15 euroa ja aurinkokatsomoon 10 euroa aikuisilta ja 8 euroa eturyhmiltä – puolen kauden kausikortti tulee siis edullisemmaksi kuin yksittäisten lippujen ostaminen!

Lisäksi pääset mukaan myöhemmin kauden aikana järjestettävään ekslusiiviseen kausikorttilaisten tapahtumaan, jos toimit nopeasti!

Kortit saat ostettua kätevästi Kettukaupasta. Toiveet istumapaikasta pääkatsomokausikortin osalta voit jättää tilauksen yhteydessä kommenttikenttään – otamme toiveet huomioon parhaamme mukaan tilauksia käsiteltäessä!

Tervetuloa nauttimaan loistavasta tunnelmasta, oman kylän poikien pelaamasta laatufutiksesta & tinkimättömästä taistelusta!

Yritysasiakas? Ota yhteyttä myyntipäällikkö Jami Palsaan (040 5285 100 / jami.palsa@jjk.fi) tai toimitusjohtaja Janne Mönkköseen (040 7189 869 / janne.monkkonen@jjk.fi) – räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan paketin ottelutapahtumiimme!