OP Keski-Suomi nähdään Kettuperheen mukana jatkossakin

16.03.2016

Osuuspankki-JJK-yhteistyo-2016

OP Keski-Suomi ja JJK-perhe jatkavat monivuotista yhteistyötään!

JJK Junioreiden pyörittämä OP-Kortteliliiga ja OP-Talvikortteliliiga kantavat edelleen tutun yhteistyökumppanin tunnuksia. Edustusjoukkueen toiminnassa OP näkyy totutusti paidan hihassa ja toimii otteluisäntänä maanantaina 16.5. pelattavassa JJK – FF Jaro ottelussa. Tuossa ottelussa myös OP:n asiakasomistajille on luvassa lisäarvoa jäsenyydelleen 25 % pääsylippualennuksen myötä.

JJK Junioreiden toiminnanjohtaja Timo Soininen, OPn myyntijohtaja Timo Kalmari ja JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Janne Mönkkönen puristivat kättä sopimuksen päälle tiistaina hyväntuulisina.

– OP-Kortteliliigan ilmoittautuminen 2011-2004 syntyneille pojille on juuri avattu ja harjoitukset käynnistyvät viikolla 19, heti äitienpäivän jälkeen. Tervetuloa mukaan OP-Kortteliliigaan, toivotti Soininen.

Mönkkönen puolestaan myhäili yhteistyön jatkuvuutta.

– Osuuspankki on ollut JJK:n Kettuperheen mukana ilahduttavan pitkäjänteisesti – paikallista kumppanuutta arvostetaan puolin ja toisin.

Kalmari niinikään oli tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen Osuuspankin puolesta.

– Osuuspankki Keski-Suomi on alueellisesti mukana monenlaisissa yhteiskuntavastuuseen liittyvissä toiminnoissa. Meillä on JJK:n kanssa myös yhteisiä yhteistyökumppaneita, toimimme molemmat esimerkiksi Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun kanssa. Oman kylän poikien kasvatustyö niin edustusjoukkueessa kuin juniorijoukkueissakin sopii hyvin pankin arvomaailmaan.

– Osallistumme kasvatustyöhön myös tarjoamalla talouteen liittyviä oppitunteja seuran jäsenille. Liikunnallinen elämäntapa ja sen tukeminen on arvokasta myös kansallisesti ajateltuna.

Ilmoittautuminen OP-Kortteliliigaan on nyt käynnissä – mukaan pääset JJK Juniorien sivuilta!