Oletko Sinä uusi Harjun kuuluttaja? Vai kenties viekas Kettu?

11.04.2017

JJK-Haka-2016

Kausi alkaa kotiotteluiden osalta sunnuntaina 23.4. ja valmistautuminen siihen on Harjulla täydessä vauhdissa – ja hyvällä mallilla!

Ottelutapahtumia tekevästä tiimistämme puuttuu kuitenkin vielä kuuluttaja. Etsimme siis henkilöä, jolle mikrofoni on ystävä ja puhetyö tuttua. Jos juuri Sinä siis haluat olla seuraava Harjun tunnelman luoja kuulutusmikin varressa, ilmiannathan itsesi!

Vai oletko sittenkin kettumainen Kettu? Rakastettu kettumaskotti on jo parin kauden ajan ilahduttanut niin pientä kuin suurempaakin väkeä seikkailemalla JJK:n kotiotteluissa ja muissa tapahtumissa. Koska yksi kettu ei kuitenkaan ehdi aivan kaikkialle, kaivataan ketunvirkaan toinenkin! Tehtävään tarvitset vain reippaan asenteen ja kyvyn heittäytyä tilanteeseen – ja käytännön kannalta vähintään noin 170 sentin pituuden.

Korvaus tehtävistä sovitaan erikseen.

Haluatko avustajaksi kotiotteluun?

Kotiotteluissa ja tapahtuman rakentamisessa ja purussa on myös mahdollista avustaa niin halutessaan. Jokaisessa ottelutapahtumassa tarvitaan aina esimerkiksi lipunmyyjiä, kioskityöntekijöitä, makkaranpaistajia ja lapsiparkin valvojia. Tiedossa ja kauteen valmistautumassa on jo monia reippaita tapahtuma-avustajia, mutta mukaan myös mahtuu edelleen!

Myös kortillisille järjestyksenvalvojille on vielä tilaa ringissä! Tapahtuma-avustajille ja järkkäreille maksetaan kertakorvaukset.

Mikäli kiinnostuit jostain mainituista tehtävistä, ota yhteyttä sähköpostitse tapahtumapäällikköömme Hennaan: henna.lahtinen@jjk.fi ja mainitse otsikossa, mistä tehtävästä olet kiinnostunut!

Keskiviikkona 12.4. on infotilaisuus, johon ovat tervetulleita niin entiset kuin uudetkin tapahtuma-avustajat ja järjestyksenvalvojat.  Ensin klo 16:30 – 18  on tilaisuus tapahtuma-avustajille ja järjestyksenvalvojille heti perään klo 18:30 – 20. Tilaisuudet ovat Savelassa, osoitteessa Onkapannu 2! Tervetuloa!

Kapteeni Tommi Kari