Mikä on hienointa jalkapallossa? Vastaa ja voita!

18.03.2014

Sokrateen syöksypuskuJyväskyläläinen kirjakustantamo Docendo on juuri julkaissut erittäin kiinnostavan kirjan meillekin rakkaan urheilumuodon eli jalkapallon syvällisemmästä puolesta.

Jussi Antti Saarisen ja Mikael Melanin toimittama opus Sokrateen syöksypusku – Jalkapallon filosofiaa kokoaa yhteen yhdeksän artikkelia joissa käydään läpi kuningaslajin sielunelämää hyvinkin syvällisesti, silti jalkapallon kevyempää, iloisempaakin puolta unohtamatta.

Mikä on sinusta kaikkein hienointa jalkapallossa? Yksittäiset välähdykset kentällä kun vuosia treenatut taidonnäytteet yhdistyvät galaktiseksi hekumaksi juuri oikealla hetkellä? Yhdentoista pelaajan toisistaan erilliset mutta silti saumattoman yhtenäiset kuviot jotka onnistuessaan siivittävät kokonaisuuden huimiin korkeuksiin? Tai ne ilonhetket harjoituskentällä kun tsemppaat joukkuekaveria ja hän onnistuu siinä täydellisessä ulkosyrjäkierteessä?

Kerro meille mikä on mielestäsi parasta jalkapallossa – kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3kpl uutuuskirjoja!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

P.S. Jos et täysin luota onnettareen, voit myös ostaa oman kappaleesi kätevästi Docendon verkkokaupasta klikkaamalla tästä